Esplanaden Aalborg Illum Skagen

Jobopslag

General Manager til Skagen Fiskerestaurant i hjertet af København

Er du en motiverende leder med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i verdensklasse, så er det dig vi søger.

I forbindelse med vores ekspansionsplaner, søger vi vores kommende General Manager til at stå i spidsen for vores næste restaurant.

Der er tale om et stort ansvar i en organisation, hvor din ledelse skal sikre en sund driftsøkonomi igennem motiverede medarbejdere og glade gæster. Dine væsentligste opgaver er synlig og motiverende ledelse, planlægning samt budgettering og afrapportering, i en fælles opgave om at levere værtskab der opfylder gæsternes forventninger, og mere til.

Du skal være synlig over for alle, også i restauranten og køkkenet, i et omfang der sikrer dig indsigt i gæsternes oplevelser og i nye muligheder til glæde for disse. Det kræver, at du har et stort energiniveau, et godt overblik og en evne til at finde de gode løsninger på de ledelsesmæssige opgaver. Du er udadvendt og god til at kommunikere.

Du har erfaring fra Hotel og-eller restaurationsbranchen hvor du har oparbejdet en stærk lederprofil med en bred driftsforståelse, som er relevante for dette job. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

• Rekruttering, træning, udvikling og fastholdelse af dit team
• Varebestillinger og status
• Vagtplanering
• Regnskab og budget planlægning
• Fødevaresikkerhed
• Servicering

Vi tilbyder en spændende stilling i et hus hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på trivsel for vores ansatte.

Skagen Fiskerestauranter beskæftiger over 200 medarbejdere og den videre ekspansion er planlagt til at fortsætte. Skal du med på rejsen, så grib denne chance for lederansvar hvor du skal være inspirator for ca. 35 medarbejdere.
Vent ikke med at sende os din ansøgning samt CV, vi afholder samtaler løbende.

Skagen Fiskerestaurant arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, hvilket hænger sammen med restaurantkædens rødder, der stammer fra 1970, hvor den første restaurant blev etableret i de gamle fiskepakhuse på Skagen havn. Det er qua historien, gæsterne der er i fokus, hvor der værnes om den ”gamle” etikette og kvalitet som er gjort tidssvarende. Der værnes meget om kvaliteten i det fysiske rum, råvarerne, deres tilberedelse og ikke mindst serviceringen af gæsten, hvor den nærværende og personlige betjening er afgørende. Udvælgelsen og oplæringen af den enkelte medarbejder har stor bevågenhed, såvel lokalt som nationalt, og er båret af en stærk kultur og en vision, om at alle gæster skal opleve nærværende værtskab.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Head of Operations Henrik Madsen på hm@skfisk.dk eller +45 4414 2815

Ansøgning samt CV skal sendes til hm@skfisk.dk.

SEND MAIL

Tiltrædelse snarest

Vi søger Runner -under 18 år

Vil du med på holdet?
Vi tilbyder arbejde 1-2 dage om ugen med vagter mellem 5-10 timer
Kom forbi til en snak om fremtiden, så snart du har tid.

Ansættelse snarest.

Send din ansøgning til General Manager Anders Jessen aj@skfisk.dk

SEND MAIL

Skagen Fiskerestaurant Esplanaden søger kok

Vi søger en dygtig kok til Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, som ligger med udsigt til Kastellet for enden af Bredgade i København.
Er fisk din stærke side, og synes du om at have være en del af et godt team, så er dette job helt sikkert noget for dig.
I 2016 åbnede vi en Skagen Fiskerestaurant på Illum ROOFTOP og har efterfølgende åbnet i Aalborg. Senest har vi åbnet SKagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Vi har en klar holdning til mad og gode friske råvarer.
Vores køkken består hovedsageligt af gode danske frokostretter med fisk samt vores klassikere. Til aften har vi en skiftende 3-retters-menu og ligeledes med egne klassikere med bl.a de store flotte skaldyrsfade. Vi har fokus på godt håndværk og råvarernes friskhed. Du kommer til at indgå i et solidt køkkenteam. Køkkenet er i tæt dialog med vores øvrige afdelinger.

Af kvaliteter anser vi det som vigtigt, at du har et godt humør, er en ’holdspiller’ og en som har lysten til at lære og udvikle sig.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til General Manager Anders Jessen på aj@skfisk.dk

Ansøgning samt CV skal sendes til aj@skfisk.dk.

Send email

Tiltrædelse 01. juni 2022