Skagen Esplanaden Aalborg Illum

Om Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant

I stueetagen findes en indbydende restaurant og hyggelig bar med maritim stemning og sand på gulvet. Herfra er der direkte udgang til vores store velbesøgte terrasse, hvor man kan nyde den helt specielle Skagen stemning fra den spæde forårssol til sensommervarmen ofte helt frem til efterårsferien. Ved travle dage og fyldte stuer eller til større selskaber tager vi gerne vores 1. sal i brug som i den grad har samme charme som stueetagen.

Til hverdag og til fest…

Skagen Fiskerestaurant byder på  1. sal, både fiske- & skaldyrsborde, koncerter, stand-up, foredrag og tema-aftener. Vi har løbende store navne på plakaten. Følg med i vores aktiviteter – der er helt sikkert også noget for dig.

På den charmerende 1. sal har vi mulighed for at tilpasse rummene og lave de perfekte rammer til jeres barnedåb, konfirmation, den runde fødselsdag, brylluppet, konferencen, firmafesten, julefrokoster og  bus- og rejseselskaber. Til netop dit arrangement, kan vi sammensætte en særlig menu og skræddersy en unik oplevelse. Vi har mange års erfaring. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud på +45 9844 3544 eller th@skfisk.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Oplev Skagen Harbour Hotel

På Skagen Harbour Hotel finder du roen i Skagen – med havnen, byen og livet lige uden for døren. Når du bor på Skagen Harbour Hotel får du 15% på menukortet på Skagen Fiskerestaurant. Hotellet har åbent hele året.

BESØG HOTELLET

Oplev Skagen

 1. Skagen Fiskerestaurant - 0 km.
 2. Skagen Lystbådehavn - 0.2 km.
 3. Skagen Midtby - 0,4 km.
 4. Skagen Harbour Hotel - 0,5 km.
 5. Drachmanns Hus - 0,5 km.
 6. Skagens Museum - 1 km.
 7. Anchers Hus - 1 km.
 8. Skagen Sønderstrand - 1,4 km.
 9. Vippefyret - 1,5 km.
 10. Kongevillaen - 1,9 km.
 11. Stranden ved Damstederne - 2,9 km.
 12. Det Grå Fyr - 3,4 km.
 13. Den Tilsandede Kirke - 3,4 km.
 14. Grenen - 4,5 km.
 15. Solnedsgangspladsen - 4,6 km.
 16. Råbjerg Mile - 16,5 km.