Skagen Kolding Esplanaden Illum

Om Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant

I stueetagen findes en indbydende restaurant og hyggelig bar med maritim stemning og sand på gulvet. Herfra er der direkte udgang til vores store velbesøgte terrasse, hvor man kan nyde den helt specielle Skagen stemning fra den spæde forårssol til sensommervarmen ofte helt frem til efterårsferien.

Til hverdag og til fest…

Til hverdag og til fest…
På det charmerende Skagen Harbour Hotel har vi mulighed for at skabe de perfekte rammer til jeres barnedåb, konfirmation, den runde fødselsdag, brylluppet, konferencen, firmafesten, julefrokosten og bus- og rejseselskaber. Vi har her plads til selskaber på op til 80 gæster. Til netop dit arrangement, kan vi sammensætte en særlig menu og skræddersy en unik oplevelse. Vi har mange års erfaring. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud fra General Manager Nanna Trolle på +45 9844 3544 eller til nt@skfisk.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.

Oplev Skagen Harbour Hotel

På Skagen Harbour Hotel finder du roen i Skagen – med havnen, byen og livet lige uden for døren. Når du bor på Skagen Harbour Hotel får du rabat på menukortet på Skagen Fiskerestaurant. Hotellet har åbent hele året.

BESØG HOTELLET