Esplanaden Kolding Illum Skagen

Jobopslag

Vi søger kok til Skagen Fiskerestaurant Esplanaden i København

Er du en knivskarp kok med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i topklasse, så er det dig vi søger.
Til vores restaurant på Hotel Babette Guldsmeden søger vi en faglært kok, som kan holde hovedet over vandet, også når der går fisk i den.
I samarbejde med vores køkkenchef og sammen med det øvrige team skabes der sammen gastronomiske oplevelser i særklasse for vores gæster.
Opgaverne spænder bredt, lige fra à la carte retter til selskaber og konferencer. Menuen er hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.
Dette kræver, at du har et godt overblik og en evne til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du trives i et travlt miljø, hvor spændende udfordringer opfattes motiverende.

Vi forventer at du er:

  • Faglært kok
  • Kan arbejde selvstændig, men samtidig indgå i et stærkt team
  • Trives i et til tider hektisk miljø, uden at miste overblikket
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Har faglig stolthed, og brænder for gastronomi med råvarer af høj kvalitet
  • Behersker dansk i skrift og tale

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på gastronomi af høj kvalitet samt trivsel blandt dine kollegaer.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.
Send os en skriftlig og motiverende ansøgning samt CV, til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 29/03 2025
Tiltrædelse: efter aftale

Skagen Fiskerestaurant søger morgenmad- og frokost host samt konferenceansvarlig

Bliv en del af Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, placeret i Babette Guldsmeden Hotel.

Her tilbyder vi en attraktiv arbejdsrolle med fine arbejdsforhold og attraktiv arbejdstid. Med ansvar for hverdagenes konferencer, vil din primære arbejdstid være mandag-fredag. Der tages naturligvis højde for eventuelle events i weekenden og om aften.

I din kommende rolle, skal du kunne have mange bolde i luften, og altid have gæstens interesse i fokus.

Dine arbejdsdage bliver varieret, da du både vil indgå i morgenmaden (06.30-11.00) samt frokosten(11.00-14.00). Herudover har du ansvaret for de konferencegæster, der vil være i huset. Som konference ansvarlig, skal du kunne tage imod enhver konference i alle størrelser, byde velkommen, og sikre at deres ophold forløber sig gnidningsfrit.

Du vil indgå i et ledelsesteam bestående af en General Manager, en Assisterende General Manager og en køkkenchef, hvor du vil blive en vigtig brik i restaurantens fortsatte udvikling. Særligt AGM og Køkkenchef vil du have som nærmeste samarbejdspartnere, for at optimere og sikre de gode gæsteoplevelser.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.
Send os en skriftlig og motiverende ansøgning samt CV, til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 29/03 2025
Tiltrædelse: efter aftale

Skagen Fiskerestaurant Esplanden søger tjener på deltid

Vi har travlt og søger derfor dig, som brænder for at blive en del af vores stærke team af glade medarbejdere som brænder for servicebranchen. Du vil blive en del af et stærkt fællesskab i en virksomhed, hvor der er højt til loftet.

Kan du se dig selv i nedenstående, så er det måske dig vi søger:

  • Er mødestabil og ansvarsbevidst.
  • Er indstillet på at give gæsten en god oplevelse hver gang.
  • Er klar til at arbejde i et højt tempo med godt humør.
  • Er smilende, præsentabel og har en smittende personlighed.
  • Er glad og udadvendt.
  • Kan bevare roen og overblikket selv om der går fisk i den.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og glade gæster, hvor vi i fællesskab sikre gæsteoplevelser i verdensklasse, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En restaurant som værner om smag og service
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Arbejdstid ca. 10 – 15 timer om ugen.

Vil du være en del af vores stærke team? – så send os en skriftlig og motiverende ansøgning samt CV til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk

Ansøgningsfrist 29.03.25.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi
Skagen Fiskerestaurant arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, hvilket hænger sammen med restaurantkædens rødder, der stammer fra 1970, hvor den første restaurant blev etableret i de gamle fiskepakhuse på Skagen havn. Det er qua historien, gæsterne der er i fokus, hvor der værnes om den ”gamle” etikette og kvalitet som er gjort tidssvarende. Der værnes meget om kvaliteten i det fysiske rum, råvarerne, deres tilberedelse og ikke mindst serviceringen af gæsten, hvor den nærværende og personlige betjening er afgørende. Udvælgelsen og oplæringen af den enkelte medarbejder har stor bevågenhed, såvel lokalt som nationalt, og er båret af en stærk kultur og en vision, om at alle gæster skal opleve nærværende værtskab.