Illum Kolding Esplanaden Skagen

Skaldyrsrestaurant København

Skaldyrsrestaurant København

Ud fra din søgning kan vi aflede, at du er en, der virkelig sætter pris på god gastronomi. Man kan altid finde en skaldyrsrestaurant i København, hvis det er det, man sætter sig for. Men det er desværre ikke ensbetydende med, at du så finder en skaldyrsrestaurant i København, som virkelig er i stand til at levere den madoplevelse, vi ved, du søger.

Hos Skagen Fiskerestaurant er skaldyr en uundværlig bestanddel af vores menu. De skaldyr, vi serverer, er skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen. Vores leverandører sørger for, at vi modtager vores skaldyr kort efter, at den har været på auktion. På den måde kan vi garanterer, at de skaldyrsopsatser, vi tilbyder, altid er friske og af højeste kvalitet. Det synes vi, er noget, du skal forvente af en skaldyrsrestaurant i København.

Vores skaldyrsfad

Du kender muligvis til Skagen Fiskerestaurants ikoniske skaldyrsfad. Hvis ikke, så giv os lov til at fortælle lidt om kronjuvelen på vores menu. Vi mener, det er en af de madoplevelser, man bare må prøve, inden man dør. Vi anbefaler dog ikke, at du venter helt så længe, men at du gør det, når som helst du besøger os på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop.

Skaldyrsfadet indeholder de bedste råvarer fra havet. Var det ikke det, du havde forestillede dig, da du begyndte at søge efter skaldyrsrestauranter i Kbh. på nettet? Grundingredienserne i fadet er friske rejer og velsmagende krabbeklør. Inden din mund løber i vand er vi nødt til at fortælle dig, at vi også kommer jomfruhummer, østers og muslinger i fadet. Når man kombinerer disse lækre skaldyr, da får du en smagsoplevelse af episke proportioner. Det tror vi ikke, du kan sammenholde med noget, du før har prøvet. Det kan du glæde dig til, når du besøger os på Skagen Fiskerestaurant. Og vi overdriver derfor ikke, når vi betegner os som den bedste skaldyrsrestaurant i København. Vi glæder os til at tilberede skaldyrsfadet til dig.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk