Skagen Kolding Esplanaden Illum

Skaldyr København
– få den autentiske oplevelse af Skagen

Du har søgt på skaldyr København. Hvis du søger efter en restaurant, hvor du kan få smagfulde skaldyr, så har du fundet det helt rette sted. Hos Skagen Fiskerestaurant ved Esplanaden og på Illum Rooftop kan vi nemlig tilbyde dig alverdens skaldyr København.

Vi får leveret friske skaldyr samt fisk hver dag. Dette gør vi for at sikre den høje kvalitet, som vi hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden står for. Vi gør vores bedste dag efter dag for at give dig som gæst i vores restauranter den bedst mulige oplevelse.

Intet er skønnere end at se glade og mætte gæster forlade vores restaurant efter en herlig frokost eller aftensmåltid. Netop derfor vægter vi kvaliteten og den gode service højere end noget andet.

Kvaliteten kommer bl.a. til udtryk ved, at vi benytter os af gode lokale og regionale leverandører som vi ved har styr på kvaliteten af deres produkter.

Skaldyr København
– friskfanget fra havene omkring os

Det kan være svært at vælge sin favorit, når det kommer til skaldyr. Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden har vi et stort udvalg af skaldyr. Derfor kan du besøge os gentagne gange uden at løbe tør for nye lækre retter at smage.

Men vi har dog en storslået mulighed for dig, der nægter, eller ganske enkelt ikke kan vælge jeres favorit når det kommer til skaldyr. Vi tilbyder nemlig et ekstravagant skaldyrsfad. Her får du det bedste af det bedste indenfor skaldyr, som vi har at tilbyde.

Vores skaldyrsfad er en lille bid af himlen for alle os som elsker skaldyr. Du bør derfor unde dig selv at smage lækkerierne. Skaldyrsfadet kan deles med flere andre. Det er derfor også en oplagt ide til familien, vennerne eller kollegaerne.

Skulle der være nogen i selskabet som ikke bryder sig om skaldyr, så har vi også en lang række fiskeretter på menukortet. Skulle dette heller ikke være sagen. Så har vi også en mør og saftig bøf på menukortet. Dermed burde alle kunne finde noget, de holder af på vores menu.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Kig også ind på vores shop, hvor du kan finde nogle af de skønne bjesk, som vi selv står bag.