Skagen Kolding Esplanaden Illum

God restaurant København
– nyd smagen fra Skagen

Du har søgt på god restaurant København. Hvis du sidder og planlægger en aften i byen fyldt med god mad og drikke i godt selskab, men har svært ved at finde det helt rette sted, så er det på tide at opleve Skagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Her gør vi meget ud af, at du og dit selskab skal have en vidunderlig aften. Vi disker op med lækker mad og læskende drikkevarer, både med og uden alkohol.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden har vi et konstant og stort fokus på at sikre vores høje kvalitet. Dét er ganske enkelt hvad der, efter vores mening, kendetegner en god restaurant København. Vi mener desuden at det tydeligt smages, når der benyttes råvarer af god kvalitet.

Netop derfor anvender vi også kun frisk skaldyr og fisk i vores restauranter. Som en god restaurant København mener vi ganske enkelt ikke at vi kan være andet bekendt.

God restaurant København
-friskfanget fisk og skaldyr

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden tilbyder vi alverdens lækre retter med fisk og skaldyr. Vores menukort bugner af udsøgte retter, som får tænderne til at løbe i vand hos de fleste.

Vi har et bredt udvalg af både fisk og skaldyr og har således på bedst mulig vis sørget for, at der er noget for en hver smag på vores menu.

Som fiskerestaurant er det ikke det vi skilter mest med, men du kan faktisk få andet end fisk og skaldyr i vores restauranter. Du kan nemlig også vælge at sætte tænderne i en mør og saftig rib-eye steak. På den måde er der også noget for dem, som ikke bryder sig om fisk og skaldyr, eller som blot har lyst til et godt stykke rødt kød.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk