Illum Kolding Esplanaden Skagen

Illum Restaurant

Illum Restaurant

Du ved godt allerede, at der er 3 forskellige restauranter på Illum Rooftop. Det betyder selvfølgelig, at disse Illum restauranter tilbyder rigtige mange retter. De er nok også velsmagende, går vi ud fra. Men på Skagen Fiskerestaurant finder du ikke kun mad, der smager godt. Nej, du kommer til at spise på en Illum Restaurant, der giver dig en usædvanlig madoplevelse.

Hos Skagen Fiskerestaurant er vi stolte over at kunne servere fødevarer af højeste kvalitet. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, når det gælder friskhed og velsmag. Muligvis formår andre restauranter i Illum at lave god mad, der tilfredsstiller deres gæsters beskedne forventninger. Men vi går altid den ekstra mil. Vi har forstået, at vi hele tiden skal forny os ved at videreudvikle vores menu. Som Illum Restaurant har vi det mål at sørge for, at når du spiser hos os, må dine besøg aldrig være ens. Det må altid være nemt for dig at se, at vi altid udvikler os kulinarisk set.

3 retters menu og børnemenu

Det er altså ikke fordi, vi ikke tror på, at mængden af maden har betydning for, hvor man tager hen, når man gerne vil tage hele familien med på restaurant i Illum. Det er også derfor vi har ”Skagen menu”. Der er tale om en 3 retters menu med en appetitvækkende forret, en fantastisk hovedret og lækker dessert. Det er en menu, der ikke bare mætter, men som også forkæler ganen. Vi er ret sikre på, ”Skagen menu” nok skal give dig den madoplevelse, du forventer, når du spiser hos os på Illum Rooftop.

Hvis du tager et ekstra kig på vores menu, så bliver du hurtigt klar over, at vi har taget højde for dine børns spisevaner. Børnemenuen består selvfølgelig af fisk, men vi tilbereder det sådan, at selv de mest kræsne børn vil synes, det er spændende at få gaflen i de fiskeretter, vi serverer for dem.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk