Skagen Kolding Esplanaden Illum

Frokostrestaurant København
– som du kender os fra Skagen Havn

Du har søgt på frokostrestaurant København. Hvis du leder efter en god frokostrestaurant København, så kan du med fordel se i retning af Skagen Fiskerestaurant.

Hos os får du sublim service i hyggelige rammer, ligesom du måske kender det fra vores hovedrestaurant i fiskepakhusene på Skagen Havn.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden tilbyder vi et væld af fantastiske smagsoplevelser. Dit eneste problem, når du spiser hos os, er at vælge én ret fra menukortet. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Først og fremmest, så står vores dygtige tjenere altid klar til at vejlede jer i jeres valg af mad og drikke. De har indgående kendskab til alle retterne på vores menukort.

Desuden er vores menukort opdelt i forretter, hovedretter, snacks og desserter. Dermed kan du selv sammensætte en 2- eller 3-retters menu. Denne kan du så, hvis det ønskes, udvide med en eller flere snacks.

Frokostrestaurant København
-Altid friskfanget fisk og skaldyr

Hos Skagen Fiskerestaurants restauranter benytter vi altid friskfanget skaldyr og fisk. Derfor adskiller vi os også fra en del andre restauranter.

Vi går i det hele taget utroligt meget op i kvalitet og fødevaresikkerhed. Desuden arbejder vores hårdtarbejdende team i køkkenet altid på at forbedre og forfine eksisterende retter. Men ikke nok med det, så er der også altid gang i udviklingen af nye retter.

Alt vi laver – Både mad og drikke, emmer af god kvalitet og gode råvarer. Vi kan derfor tilbyde dig det bedste af det bedste.

Vi håber at kunne byde lige netop dig indenfor i vores frokostrestaurant København – Skagen Fiskerestaurant Esplanaden. Bemærk at restauranten naturligvis også har åbent til aften. Du kan således både nyde frokoster og aftenens måltid hos os på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk