Skagen Kolding Esplanaden Illum

Fisk og skaldyr København
– På Skagen Fiskerestaurant Esplananden

Du har søgt på fisk og skaldyr København. Hvis du søger efter dét sted, hvor du får den bedste fisk og skaldyr København, så kan du stoppe din søgen nu.

På Skagen Fiskerestaurant Esplanaden finder du nemlig alt hvad hjertet begærer af fisk og skaldyr. Vi har et alsidigt menukort, hvor der findes retter for en hver smag.

Vores fisk og skaldyr er naturligvis friskfanget. Vi får nemlig leveret frisk fisk på alle åbningsdage. Dermed sikrer vi vores altid høje standarder indenfor smag og kvalitet. Det kan nemlig tydeligt smages, ses og mærkes om en fisk er frisk eller om den har lagt på is i nogle dage.

Vi har således, hos Skagen Fiskerestaurant, aldrig været ét sekund i tvivl om, at frisk fisk og skaldyr er vejen frem. Ydermere bruger vi, så vidt det er muligt, lokale og regionale leverandører af fødevarer. Således kan du forvente frugt og grønt fra danske gårde samt udsøgt bjesk, øl og safte, ligeledes produceret her i Danmark.

Fisk og skaldyr København
-vi har de helt rette rammer

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden og hos vores restaurant på Illum Rooftop har vi de ideelle rammer for store madoplevelser og afstressende stunder med dem du holder af.

Blot fordi I har nydt en smagfuld omgang fisk og skaldyr København, så er der ingen grund til at skynde sig hjem. Vores dygtige barpersonale står nemlig klar til at servicere jer hele dagen og aftenen igennem.

Vi anbefaler, at I smager nogle af vores skønne og forfriskende cocktails. Desuden bør du smage vores helt egen bjesk. Disse produceres i Skagen, af vores direktør Jesper C. Vinter. Her er der, som med alt andet hos os, tænkt på hver en detalje og hver en smagsnote.

Hvis du ikke er så meget til de høje procenter, har vi naturligvis også øl fra bl.a. Skagen Bryghus, ligesom vi naturligvis også har rød-, hvid- og rosévin.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk