Skagen Kolding Esplanaden Illum

Bedste take away København
– Lækkert og godt

Du har søgt på bedste take away København. Hvis du leder efter take away København og det skal være lækkert, så kan du med fordel tjekke Skagen Fiskerestaurant Esplanadens muligheder ud.

Hos os finder du et udvalg af det lækreste fisk og skaldyr. Du kan med fordel vælge at nyde dit måltid hos os, her i restauranten. Men ønsker du at tage noget lækkert og smagfuldt fisk eller skaldyr med hjem, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Mange af vores retter kan nemlig ligeledes bestilles til at tage med. Her får du noget af det bedste take away i København med hjem. Således kan du forkæle både dig selv og din familie eller en flok venner. For hvem sætter ikke pris på friske retter med fisk og skaldyr.

Hvis du virkelig vil forkæle dine kære, så skal du overraske dem med vores skaldyrsfad. Her får du alverdens lækre og ikke mindst velsmagende skaldyr.

Bedste take away København
-med friskfanget fisk og skaldyr

Her er der skaldyr for en hver smag og det kommer naturligvis med tilbehør som brød, smør, dressinger og citron. Således er der tænkt på samt sørget for alt.

Det eneste du skal gøre, er at dække fint op derhjemme, samt ligge et par flasker bobler eller hvidvin på køl. Så er du klar til at forkæle dig selv og dine gæster med det bedste take away København.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden benytter vi os udelukkende af friskfanget fisk og skaldyr. Vores dygtige team af kokke arbejder hver dag ud fra devisen om at kvalitet, dedikation og kreativitet kan smages i hver eneste bid af vores retter.

Således arbejder vi konstant på at forbedre os, vores færdigheder og retterne på menukortet. Men ikke nok med det, så er vi også hele tiden i gang med at finde nye retter til vores menu.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk