Skagen Kolding Esplanaden Illum

Bedste spisesteder København
– Oplev atmosfæren fra Skagen Havn

Du har søgt på bedste spisesteder København. Hvis du er på udkig efter et skønt spisested, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden byder vi dig nemlig velkommen indenfor til smagen af Skagen. Her trakterer vi med det bedste af det bedste fra havet.

Du kan således finde et stort udvalg af delikate retter med fisk og skaldyr på vores menukort.

Det kan være svært at vælge én enkelt ret på vores menukort. Derfor tilbyder vi et overflødighedshorn af et skaldyrsfad. Her får du de lækreste og mest smagfulde skaldyr. Det er en fryd for øjet når fadet bliver båret ind gennem restauranten. Her kommer du i al fald ikke til at gå sulten fra bordet.

Vi er et af de bedste spisesteder København
– Kvalitet, friskhed og kreativitet

Som et af de bedste spisesteder København, tænker vi naturligvis meget i kvalitet, friskhed og kreativitet. Således kan du roligt begynde at glæde dig til din næste madoplevelse hos os på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Det er ikke uden grund at vi er et af de bedste spisesteder København. Vi får nemlig leveret frisk fisk hver dag. Det gør vi, fordi vi ganske enkelt ikke kan være andet bekendt overfor dig som kunde. Man oplever nemlig en betydelig forskel på, om det er friskfanget fisk eller om fisken har lagt på is i en eller flere dage.

Kvaliteten skal naturligvis være helt i top. Derfor bruger vi så vidt det er muligt lokale eller regionale leverandører af diverse fødevarer.

Vores drikkevarer kommer bl.a. fra eget bjeskeri i Skagen og fra Skagen Bryghus. Således emmer hele oplevelsen ved at gå ud og spise på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden af Skagen.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER