Skagen Kolding Esplanaden Illum

Bedste frokost København
– Nyd smagen af Skagen til frokost

Du har søgt efter bedste frokost København. Hvis du leder efter det sted, hvor du kan få den bedste frokost København, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden får du en skøn frokost. Vi byder indenfor i vores hyggelige rammer. Her kan du slå dig ned og nyde et udsøgt måltid med dem du holder af.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden anvender vi udelukkende frisk fisk og skaldyr. Dette sikrer ikke kun god kvalitet og fødevaresikkerhed, men også en fantastisk smag. Du kan nemlig tydeligt både se, mærke og smage forskel på, om den fisk eller det skaldyr som du får serveret, er frisk eller om det er fra en af de foregående dage.

Vores dygtige og hårdt arbejdende kokke har nøje og nænsomt sammensat hver enkelt ret på vores menukort. Hos os er der kræset for hver en ret.

Kombinér dit møde
-med den bedste frokost København

Vi anvender naturligvis kun de bedste råvarer. Vi mener ganske enkelt ikke, at vi kan være andet bekendt. Du kan dermed godt begynde at glæde dig til en stor smagsoplevelse, når du indtager en dejlig frokost København hos os.

Skagen Fiskerestaurant Esplanaden er ikke blot et oplagt sted at nyde god mad samt tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Du kan med fordel også invitere dine kunder eller samarbejdspartnere på et godt måltid mad på vores restauranter.

Vi har de helt rigtige rammer for det afslappede eller det mere seriøse møde. Her kan i få den bedste frokost København, samtidig med at du hiver handlen i hus eller planlægger det kommende samarbejde.

Med en god frokost hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden er jeres møde allerede godt på vej til at blive en succes.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk