Skagen Kolding Esplanaden Illum

Bedste fiskerestaurant København
– Oplev smagen af Skagen

Du har søgt på bedste fiskerestaurant København. Hvis du leder efter en restaurant i god kvalitet og med en god atmosfære, så er du landet det helt rette sted. Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden får du god mad af høj kvalitet.

Hos os skal du ikke bekymre dig om madens kvalitet og friskhed. Vi modtager frisk fisk og skaldyr på alle åbningsdage, året rundt. Dermed kan du godt begynde at glæde dig til en madoplevelse for alle sanser.

Det er ikke uden grund, at vi er en af de bedste fiskerestaurant København. Vi tilbyder nemlig et godt og bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr. Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden finder du alt godt fra havet.

Bedste fiskerestaurant København
– Smag vores delikate skaldyrsfad

Råvarernes kvalitet og friskhed er således helt i top. Men ikke nok med det, så har vi også det dygtigste og mest dedikerede og passionerede team af ansatte. De arbejder hårdt for at gøre dig som gæst mæt og glad.

Således arbejder vores kokke dag efter dag, på at forfine smagene og udtrykkene i vores retter, ligesom der eksperimenteres med nye retter til menukortet.

Ude i restauranten gør vores tjenere sig ligeledes umage hver dag, året rundt. De er altid klar på at fortælle mere om hvad der er på jeres tallerken, ligesom de står klar til at mikse en cocktail eller anbefale en af vores udsøgte vine som passer til jeres mad.

Skagen Fiskerestaurant Esplanaden er en af de bedste fiskerestaurant København. Vores store tilløbsstykke er uden tvivl det overdådige skaldyrsfad. Her er der garanti for wow faktor og ikke mindst for at blive mæt. Her tilbyder vi det bedste af det bedste fra vores gode sortiment af de lækreste og mest smagfulde skaldyr.

Hvis du vil overraske fødselaren, jubilaren, eller bare kaste lidt stjernestøv over en helt almindelig og gennemsnitlig dag, så er skaldyrsfadet et sikkert hit.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER