Skagen Kolding Esplanaden Illum

Skagen Fiskerestaurant

Du er vist ikke i tvivl om, hvor du skal spise, når du er på ferie i Skagen eller Nordjylland. Det er nok også derfor du har søgt direkte ind på vores hjemmeside. Du ved allerede godt, at Skagen Fiskerestaurant byder på de bedste fiske- og skaldyrsretter, du kunne tænke dig. Enten er du en af vores trofaste stamkunder, eller også har fået en varm anbefaling om, at kun vores restaurant kan leve op til dine høje forventninger.

Vores menu er enkelt, men pakket med retter, der indeholder smagfulde råvarer, der tager dine sanser på et undersøisk eventyr. Der er tale om friske fisk og skalddyr, der er blevet fanget i de vande, der omringer os heroppe. Så du kan altid være sikker på, at ingredienserne på Skagen Fiskerestaurant altid opfylder de højeste krav, man kan stille til madvarer generelt.

Vores skaldyrsfad

Du kender sikkert nok til Skagen Fiskerestaurants ikoniske skaldyrsfad, som er kronjuvelen på vores menu. Det er en af de madoplevelser, man bare må prøve, inden man dør. Vi anbefaler dog ikke, du venter helt så længe, men at du gør det, når som helst du besøger os på Skagen Fiskerestaurant.

Skaldyrsfadet indeholder det bedste fra havet. Friske rejer og velsmagende krabbeklør er grundingredienserne i fadet. For at forbedre smagen kommer vi jomfruhummer, østers og muslinger i. Når man kombinerer disse lækre råvarer, da får du en himmelsk smagsoplevelse, der slet ikke kan sammenlignes med noget, du før har prøvet. Måske har du allerede prøvet det. Hvis ikke, så er det noget, du kan glæde dig til, når du lægger vejen forbi Skagen Fiskerestaurant. Vi glæder os til at tilberede det til dig.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk