Menu #1 – 395,-
Laks – Rygeostcreme & rug
Fish n’ Chips – Skagen Style
Chokolade brownie – Hvid chokolade & hindbær gel
Menu #2 – 455,-
Tun-tartar – Avocadocreme & tapioca
Kulmule – Med sæsonens tilbehør
Citron tærte – Brændt marengs & vanilje is
Menu #3 – 575,-
Snackplate – Blinis, laks & østers
Stegte kammuslinger – Jordskokke puré & havtorn smør
Fisk fra auktionen – Med sæsonens tilbehør
Creme brulée – Æblesorbet & syltet æbler
Alle menuer serveres med brød & hjemmepisket smør
Vi tager højde for allergier samt vegetar/veganske
Tilkøb en af følgende vinmenuer, for at fuldende oplevelsen
Vinmenu #1 – 265,–
Pinot Blanc, Trimbach
Riesling, Trimbach
Kabir MoscaJo di Pantelleira
Vinmenu #2 – 315,-
Crement de Bourgogne, Lou Dumont
Sauvignon Blanc, J. De Villebois’
Bourgogne Blanc, Guy Amiot
Kabir MoscaJo di Pantelleira
Vinmenu #3 – 450,-
Crement de Bourgogne, Lou Dumont
Muscadet, Dom. De la Comde
Auxey-Duresses, Les Hautes, Dom. Lafouge
Kabir MoscaJo di Pantelleira
Kaffe eller t
Alle vinmenuer inkluderer vand m. eller uden bobler
Selskabspakke – 1025,-
Snackplate – Blinis, laks & østers
Serveres med et glas Crement de Bourgogne, Lou Dumont
Stegte kammuslinger – Jordskokkepuré & havtorn smør
Serveres med et glas Muscadet, Dom. De la Comde
Fisk fra auktionen – Med sæsonens tilbehør
Serveres med Auxey-Duresses, Les Hautes, Dom. Lafouge
Citrontærte – Brændt marengs & vanilje is
Serveres med Kabir Moscatto di Pantelleira
Kaffe eller the
For mere information eller reservation kontakt
General Manager Frederik Herforth Sommer
Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP
I hjertet af København, finder du Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP med en fantastisk udsigt udover byen. Her kan du fejre livets begivenheder, og det dygtige personale hjælper med jeres ønsker og behov og eksekverer festen til jeres fulde tilfredsstillelse.
Skagens Fiskerestaurant på Illum ROOFTOP er ideel til afholdelse af alle slags selskaber og arrangementer. Står du og skal holde livets store fest med din forlovede, et af årets firmaarrangementer eller en anden særlig begivenhed? Alt kan lade sig gøre, uanset om I kommer få eller mange.
Mad & gastronomi
Der er intet at bekymre sig om, når det kommer til maden. Køkkenchefen kaster sig over maden med en stor kærlighed til friske råvarer. Køkkenpersonalet bestræber sig på, at alt maden bliver lavet fra bunden med så vidt muligt økologiske madvarer. Fisk er det centrale element i menuen og udvalgte leverandører sørger for, at restauranten modtager den friske fist kort tid efter den har været på auktion.
Der er lavet nogle færdigpakkede løsninger på menuer, men passer det ikke helt til dit selskab, så imødekommer de gerne dine ønsker så vidt muligt. Menuerne sammensættes efter jeres behov og ønsker.
Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover
Afbestilling af et selskabs arrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.