Skagen Kolding Esplanaden Illum

Leder du efter en restaurant i Skagen?

Leder du efter en restaurant i Skagen?

Du har ledt og ledt. Nu har du fundet os. At finde en god restaurant i Skagen er ikke særlig svært. Men det at finde en fremragende restaurant i Skagen kræver en større indsats. Det er jo ikke for at prale, for det er nordjyderne da ikke kendt for. Men Skagen Fiskerestaurant har et stærkt brand, fordi vores gæster betragter os som en fantastisk restaurant.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med os, så er det på høje tid, at du får mulighed for at nyde de skaldyrs- og fiskeretter, som vi er verdenskendte for. Du har nok hørt om os. Det er sikkert derfor, at du nu overvejer at besøge vores restaurant i Skagen.

Vores lækkerier på Skagen Fiskerestaurant

Kan vi friste dig med pandestegte rødspættefileter, stegt skærising? Eller vores skaldyrsfad, der består af friske rejer, velsmagende krabbeklør, jomfruhummer, østers og muslinger? Vores menu indeholder retter til enhver smag, også hvis man ikke er til fisk. Vores confiterede andelår serveres med tranebær, rødkål, hvide kartofler og andesauce. Lyder det ikke lækkert? Sådan smager det også.

Ud over den fantastiske mad vi tilbereder, tilbyder vi også noget, som andre restauranter i Skagen ikke kan måle sig med. Det drejer sig om den stemning, der opstår på havnen, når vores mange gæster samles for at nyde deres mad og føre samtaler på en solrig dag med blå himmel. Lyden af vandet, fuglene og havnen danner rammen om det sceneri, der spiller sammen og skaber en helt enestående stemning på restauranten. Det synes vi, du skal have lov at opleve selv.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk