Events
Kommende events
Østers - 5 stk. for kr. 100,- på Esplanaden
29-09-2023
Hver torsdag og fredag kl. 15.00-18.00 byder Skagen Fiskerestaurant på Esplanaden på 5 stk. østers med tilbehør for kun kr. 100,-
Dertil kan du nyde et glas Skagen Champagne for kun kr. 100,-
Skagen Champagne er skabt af Yvonne Seier Christensen til det nordiske køkken, hvor en perfekt balance mellem det syrlige og søde, passer til menuen på Skagen Fiskerestaurant.
Læs mereSkjul
Østers - 5 stk. for kr. 100,- på Illum ROOFTOP
29-09-2023
Hver torsdag og fredag kl. 15.00-18.00 byder Skagen Fiskerestaurant på Esplanaden på 5 stk. østers med tilbehør for kun kr. 100,-
Dertil kan du nyde et glas Skagen Champagne for kun kr. 100,-
Skagen Champagne er skabt af Yvonne Seier Christensen til det nordiske køkken, hvor en perfekt balance mellem det syrlige og søde, passer til menuen på Skagen Fiskerestaurant.
Læs mereSkjul
Livemusik m. RAIFOU i Skagen
29-09-2023
29. september kl. 20.30
Kom og vær med til et par hyggelige timer i godt selskab! Fri entré.
Book bord +45 9844 3544 - Vi ses i Skagen
Læs mereSkjul
Livemusik m. Chris Andersen Solo
30-09-2023
Lørdag d. 30. september 20.30
Chris Andersen har med hans guitar og sang gennem mange år været fast forankret på den akustiske scene i det nordjyske med udgangspunkt i hjembyen Skagen. Chris spiller bevæger sig inden for blues-genren.
Fri entré - reservér gerne bord til spisning
Læs mereSkjul
'Meget mere Moules' - Hver onsdag - Esplanaden
04-10-2023
Hver onsdag fra 11.30 - 20.00 serverer vi lige så mange Moules Marinieres med lækkert kuvertbrød som du kan spise for kun 175,- pr. person.
Book bord. Ved bord reservation notér gerne "Meget Mere Moules".
Vi ses på Esplanaden.
Læs mereSkjul
'Meget mere Moules' - hver onsdag - Illum ROOFTOP
04-10-2023
Hver onsdag fra 11.30 -20.00 serverer vi så mange Moules Mariniéres serveret med kurvertbrød, som du kan spise for kun kr. 175,- pr. person.
Book Bord og notér gerne "Meget Mere Moules!" under bookingen.
Læs mereSkjul
'Meget mere Moules' - Hver onsdag - Kolding
04-10-2023
Hver onsdag fra 11.30 - 20.00 serverer vi lige så mange Moules Marinieres med lækkert kuvertbrød som du kan spise for kun 175,- pr. person.
Book bord ved bord reservation - notér gerne "Meget Mere Moules".
Læs mereSkjul
Moules Frites Festival - Esplanaden
04-10-2023
Fra d. 7.-13. august hylder vi den danske sommer med en af sæsonens favoritter; moules frites og et glas vin. Vi byder på en omgang moules frites og et glas vin til kun 185 kroner pr. person frokost og aften i hele uge 32. Billet påkrævet.
Læs mereSkjul
Livemusik m. Anders Hornshøj Duo - Skagen
07-10-2023
Fredag og lørdag d. 6. + 7. oktober kl. 20.30
Hornshøj duo er duo’en, der skaber en fest og god energi omkring sig.
De to drenge guider dig gennem en festlig aften og hiver fat i hits, der sætter gang i minderne med deres brede repertoire.
Læs mereSkjul
Dining Week fra d. 13.-22. oktober - Esplanaden
13-10-2023
MENU - Tre serveringer - KUN 250,- inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer
FORRET
Røget laksesoufflé
med spæde salater og limedressing
***
HOVEDRET
Kartoffelbagt lyssej
med rosenkål og sennepsfumé
***
DESSERT
Chokoladebrownie
med solbærsorbet og nøddekrokant
“With love from Skagen”
VINMENU
250,00 kr.
Pinot Blanc, Trimbach, Alsace, Frankrig
***
Saar Riesling, Van Volxem, Mosel, Tyskland
***
Fonseca 10-års Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal
VELKOMSTDRINK
65,00 kr.
start din Dining Week middag med en G&T
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
Læs mereSkjul
Dining Week fra d. 15.-19. oktober - Skagen
15-10-2023
MENU - Tre serveringer - KUN 250,- + billetgebyr 26 kr.
FORRET
Hummerbisque
med kulmulesoufflé og krydderurter
~
HOVEDRET
Stegt Skagenlaks
med spinat, brunet smør og sauce Hollandaise
~
DESSERT
Fragilité
med efterårsbær og hyldeblomstsorbet
VINMENU
250,00 kr.
2022 Sauvignon Blanc, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark, Østrig
~
2021 Raywood Chardonnay, Castoro Cellars, Central Coast, USA
~
Fior di Vigna Dolce Rosso, Vallebelbo, Piemonte, Italien
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
Læs mereSkjul
Dining Week fra d. 15.-19. oktober - Kolding
15-10-2023
MENU
3 retter
250,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.
FORRET
Røget Okseculotte
Serveres med pisket creme fraiche, syltede cherrytomater og urter
~
HOVEDRET
Bagt Kuller
Serveres med variation af græskar, knuste kartofler og cremet hvidvins sauce
~
DESSERT
Dehydreret Hvid Chokoladebrownie
Serveres med bagte efterårs bær og hvid chokoladefløde
VINMENU
250,00 kr.
Pinot Blanc
Trimbach - Alsace - Frankrig
~
Chardonnay
Coppola - Californien - Amerika
~
Kabir
Moscato di Pantelleria - Sicilien - Italien
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
VELKOMSTDRINK
65,00 kr.
Start din Dining Week middag med en G&T
Gin & San Pellegrino Tonic
Læs mereSkjul
Dining Week fra d. 16.- 22. oktober - Illum ROOFTOP
16-10-2023
MENU - Tre serveringer - KUN 250,- + billetgebyr 26 kr.
FORRET
Koldrøget laks
Syltede rødbeder, rygeostcreme & syrnet fløde
~
HOVEDRET
Gratineret Kuller
Gulerødder, græskar, artiskok, kartofler & sauce blanquette
~
DESSERT
Citrontærte
Brændt marengs, crumble & citronverbena
VINMENU
250,00 kr.
Pinot Blanc
Trimbach - Alsace - Frankrig
~
Chardonnay
Coppola - Californien - Amerika
~
Kabir
Moscato di Pantelleria - Sicilien - Italien
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
Læs mereSkjul
Mortens Aften på Sk. Fisk Kolding - 3 retters menu
10-11-2023
Morstens aften - 3 retters menu
Gravad laks
Syrnet fløde, æble/fennikel salat og rogn
Confiteret andelår
Rødkål, agurkesalat, pommes Anna og andesauce
Gammeldags æblekage
Kr. 425,- pr. person
På aftenen kan du tilkøbe følgende:
2 danske oste
Kr. 75,- pr, person
Velkomstbobler
Crement de Bourgogne Brut, Lou Dumont, Frankrig
Kr. 75,- pr. glas
Vinmenu (3 glas)
-Trimbach Riesling, Alsace - Frankrig
-Barbera d'Alba, GiacosaFratelli, Piemonte - Frankrig
-Kabri Moscato di Pantelleria, Sicilien - Italien
Kr. 295,- pr. person
Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Monika Grahl på mog@skfisk.dk
Læs mereSkjul
Mortens Aften på Sk. Fisk Illum ROOFTOP - 3 retters menu
10-11-2023
Morstens aften - 3 retters menu - Ankomst kl. 18.00 / 18.30 / 19.00
Gravad laks
Syrnet fløde, æble/fennikel salat og rogn
Confiteret andelår
Rødkål, agurkesalat, pommes Anna og andesauce
Gammeldags æblekage
Kr. 425,- pr. person
På aftenen kan du tilkøbe følgende:
2 danske oste
Kr. 75,- pr, person
Velkomstbobler
Crement de Bourgogne Brut, Lou Dumont, Frankrig
Kr. 75,- pr. glas
Vinmenu (3 glas)
-Trimbach Riesling, Alsace - Frankrig
-Barbera d'Alba, GiacosaFratelli, Piemonte - Frankrig
-Kabri Moscato di Pantelleria, Sicilien - Italien
Kr. 295,- pr. person
Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Frederik Herforth Sommer på fhs@skfisk.dk
Læs mereSkjul
Mortens Aften på Sk. Fisk Esplanaden - 3 retters menu
10-11-2023
Morstens aften - 3 retters menu - Ankomst kl. 18.00 / 18.30 / 19.00
Gravad laks
Syrnet fløde, æble/fennikel salat og rogn
Confiteret andelår
Rødkål, agurkesalat, pommes Anna og andesauce
Gammeldags æblekage
Kr. 425,- pr. person
På aftenen kan du tilkøbe følgende:
2 danske oste
Kr. 75,- pr, person
Velkomstbobler
Crement de Bourgogne Brut, Lou Dumont, Frankrig
Kr. 75,- pr. glas
Vinmenu (3 glas)
-Trimbach Riesling, Alsace - Frankrig
-Barbera d'Alba, GiacosaFratelli, Piemonte - Frankrig
-Kabri Moscato di Pantelleria, Sicilien - Italien
Kr. 295,- pr. person
Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Nilas Aleksander på na@skfisk.dk
Læs mereSkjul
ChrisMads Night i Skagen
18-11-2023
ChrisMads Night inkl. julebuffet
Mød op til et brag af en aften d. 18/11 kl. 18.00 på Skagen Harbour Hotel, når Chris Andersen og Mads Toghøj går på scenen og underholder med livemusik. Elvis, Cash, country, americana, rock ’n’ roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed når de 2 lokale musikere går på scenen. De skaber god energi omkring sig og guider dig gennem en festlig aftenen, mens du kan nyde en lækker julebuffet fra Skagen Fiskerestaurant.
Julebuffet 2023
Marineret sild med karrysalat og kapers
Stegt sild med kartoffelsalat
Gravad laks med rævesauce
Rejer med citron og mayonnaise
Rødspættefilet med remoulade
Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
Quiche med røget kuller, gulerod, porre og limedressing
Havtasketournedos i Skagenskinke med tomat, spidskål og safransauce
Confiteret and med tranebær, rodfrugter, pommes rissoles og skysauce
Marineret salat
Bulgursalat
~
Chokoladebrownie med chantillycrème
Ris á la mande med kirsebærsauce
Kaffe og the
Billetpris:
495,00
Ved yderligere spørgsmål omkring arrangement kontakt da Trine Hemmingsen på th@skfisk.dk
Læs mereSkjul