Illum Kolding Esplanaden Skagen

Leder du efter en restaurant i København?

Du har vist ledt og ledt. Nu har du fundet os. At finde en god restaurant i København er ikke særlig svært, men det at finde en fremragende restaurant ved kongens Nytorv kræver en større indsats. Det er jo ikke for at blære os, for det er nordjyderne da ikke kendt for, men Skagen Fiskerestaurant har et stærkt brand. Vores koncept har vundet indpas hos vores gæster, da de betragter os som en fantastisk restaurant i Kbh.

Hvis du ikke i forvejen kendte til Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop, så er det på høje tid, at du besøger os og nyder de fiske- skaldyrsretter, som vi er kendte for i hele Danmark. Vi som vores navn antyder, holder til i dejlige Skagen. Vi har dog taget en stor del af holdet med fra Skagen, så du kan få den samme jyske, personlige betjening på Illum Rooftop. Vores leverandører sørger for, at vi modtager fisken kort efter, at den har været på auktion. På den måde får du frisk fisk hver gang. Det er kun forventelig af en fremragende restaurant i København.

Vores lækkerier på Skagen Fiskerestaurant

Kan vi friste dig med pandestegte rødspættefileter, stegt skærising eller vores skaldyrsfad? På menu har vi friske rejer, velsmagende krabbeklør, jomfruhummer, østers og muslinger. Er det ikke noget for dig? Vores menu indeholder også retter til enhver smag, også hvis man ikke er til fisk. Du kan nyde vores ribeye steak – en saftig bøf, der forfører dine smagsløg samt friterede kartofler, der smager af kartofler, når det er bedst.

Hvis du er veganer eller vegetar behøver du ikke at spekulere på, om vi nu har noget til dig. Vi er sikre på, at hvis du kigger på vores menu, vil du finde nogle lækre retter, der kan give dig, den madoplevelse, du længes efter. Vi har blandt andet grøn salat og perlebyg på menuen. Lyder det ikke lækkert? Sådan smager det også.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag. Book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk