Illum Kolding Esplanaden Skagen

Om Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP

Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP

Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Hér har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i snart 50 år. Den oplevelse synes vi også skal komme København til glæde.

På toppen af Illum, nærmere betegnet på Illum ROOFTOP i hjertet af København, ligger der nu også en Skagen Fiskerestaurant med en fantastisk udsigt. Vi har taget en del af holdet med fra Skagen for, at gæsterne kan få den samme jyske, personlige betjening i København. Fisk er det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen. Udvalgte leverandører sørger for, at vi modtager fisken kort efter, at den har været på auktion.

Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.