Skagen Esplanaden Aalborg Illum

Events

Alle events
Skagen Fiskerestaurant
Skagen Fiskerestaurant Aalborg
Skagen Fiskerestaurant Esplanaden
Skagen Fiskerestaurant ILLUM ROOFTOP

Kommende events

Chris Andersen & Johannes Aaen

13-08-2022

"Chris Andersen har med sin guitar og sang gennem mere end 25 år været fast forankret på den akustiske scene i det nordjyske med udgangspunkt i hjembyen Skagen. I selskab med pianisten Johannes Aaen er der garanti for en hyggelig aften med gode historier, folk, ragtime og countryblues i den muntre ende af stilarterne."
Fri entré - reservér gerne bord til spisning inden musikken.

Læs mereSkjul

Livemusik m. Noe/Jørgensen Duo

19-08-2022

D. 18 & 19 August tager Noe/Jørgensen duo dig med på en musikalsk rejse tilbage til de største hits fra Creedence Clearwater Revival, Beatles, Elton John, Eagles og Billy Joel, videre til Prince, Sting, Nik Kershaw, Chicago, Tracy Chapman samt nyere klassikere af Robbie Williams, Mike and the Mechanics og mange flere.

Fri entré

Læs mereSkjul

Livemusik m. Frederik Aslak

19-08-2022

''Dette unge spirende og spændende talent er folk og rock’n’roll inspireret i sin sangskrivning og musik. Han er en ny sjæl med sange der varierer fra stille til at det mere rockede. Han spiller sine melodiske numre med forrygende guitar riffs, med energi og krydret med en stærk, kraftfuld og karakteristisk vokal''

Læs mereSkjul

Mads Toghøj

20-08-2022

Sanger og sangskriver Mads Toghøjs musikalske hjerte er placeret et sted mellem Tupelo og Skagen. Elvis, Cash, country, americana, rock ’n’ roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed.
Mads Toghøj er trubadur i ordets oprindelige betydning; en omrejsende, musikalsk håndværker, der ser det som sin fornemste opgave at underholde. Syngende foredragsholder på bibliotekerne, hjemstavnsromantiker på musikstederne eller levende jukebox på værtshusene. Intet er for snusket eller for fint for trubaduren, der bare vil leve af at synge og spille og det har han gjort i 25 år nu.

Læs mereSkjul

Wine Fight på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg

25-08-2022

Der er lagt op til en forrygende aften, når den bedste vin til hver ret skal kåres
Skagen Fiskerestaurants vinleverandører vil være aftenens værter. Der serveres et glas Cremant ved ankomst og ellers vil aftenen byde på 4 retters menu, hvor der serveres hele 3 udsøgte glas vine til HVER ret fra to af vores vinleverandører og fra os selv. Til slut kåres aftenens vinder.
Alt sammen for en pris på 1.195 kr.
Skal du være med? Så er det d. 25 august kl. 18.00-23.00.
OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Læs mereSkjul

Køb billet

Livemusik m. Raifou

27-08-2022

Hans Melgaard & John Becker udbryder duoen fra Høwisingerknaben, som er fast inventar hos Skagen Fiskerestaurant, især i sommerperioden.
D. 25, 26 & 27 august spiller RAIFOU på Kajen igen. - Kom og vær med til et par vildt hyggelige timer i godt selskab!

Læs mereSkjul

Mads Toghøj

02-09-2022

2. og 3 september Fra kl. 20.30
Sanger og sangskriver Mads Toghøjs musikalske hjerte er placeret et sted mellem Tupelo og Skagen. Elvis, Cash, country, americana, rock ’n’ roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed.
Mads Toghøj er trubadur i ordets oprindelige betydning; en omrejsende, musikalsk håndværker, der ser det som sin fornemste opgave at underholde. Syngende foredragsholder på bibliotekerne, hjemstavnsromantiker på musikstederne eller levende jukebox på værtshusene. Intet er for snusket eller for fint for trubaduren, der bare vil leve af at synge og spille og det har han gjort i 25 år nu!

Fri entré

Læs mereSkjul

Indlæs flere

Skagen Harbour Hotel

Skagen Bjesk

Skagen Webshop

Vær med på Instagram

Følg os her