Skagen Aalborg Illum

Mad ud af huset i Skagen – Din take away restaurant

Mad ud af huset i Skagen – Din take away restaurant

Det er nok din sult, der har ledt os hen til os. Men du er da ikke bare sulten. Du er sulten efter den rigtige slags mad. Fiske- og skaldyrsretter er det, der kendetegner os ved Skagen Fiskerestaurant, og det kan du bestille som mad ud af huset eller take away til afhentning. Du er nok skagbo eller har fået den status i kraft af at du hvert år besøger os heroppe. Du har overvejet dine valgmuligheder og har besluttet, at mad ud af huset er den rigtige løsning i dag.

Familien eller dine medrejsende trænger til noget take away, mens de slapper af dér hvor I bor heroppe i dejlige Skagen. Ligesom i andre byer har vores by mange restauranter, hvor man kan bestille mad ud af huset. Hos Skagen Fiskerestaurant mener vi, at du ikke bør gå glip af den stemning, man kan opleve på restauranten. Men vi ved også godt, at der nogle gange ikke er konsensus til komme ud af døren. Derfor tilbyder vi mad ud af huset som en mulighed. Du skal bare ringe til os på tlf.: +45 98 44 35 44 og bestille.

Take away til afhentning

Når du har bestilt mad ud af huset hos os, så er det bare et spørgsmål om at hente den så snart den er klar, så den stadig er varm, når du kommer hjem. På vores menu er der mange lækkerier, der sikkert vil vække din appetit. Du kan vælge mellem pandestegte rødspættefileter, stegt skærising, fish & chips, fiskefrikadeller og meget mere. Vores råvare og ingredienser er fedtfattige, men bestemt ikke kedelige. Vores retter er både sunde og velsmagende. Hvis du kender os, så ved du, at det vi siger, passer. Så vi venter på din bestilling og når du kommer og henter maden, da skal du nok regne med, at du også får et smil med hjem.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk