Skagen Kolding Esplanaden Illum

Luksus take away København
– Når det skal være ekstra lækkert

Du har søgt på luksus take away København. Hvis du har ledt med lys og lygte, efter en restaurant, hvor du kan få luksus take away København, så kan du meget vel stoppe din søgen nu.

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden tilbyder vi nemlig overdådig luksus take away København. Her har vi som det naturligste i verden, et stort fokus på kvalitet. Vi gør os således umage dag efter dag, for at fremstille smukke og smagfulde retter til glæde for dig og andre kunder.

De fleste af vores kunder vælger at slå sig ned og nyde deres mad i vores hyggelige rammer her i Skagen Fiskerestaurant Esplanaden. Men stik imod hvad mange måske forventer, så tilbyder vi også dele af vores menukort som luksus take away.

Således har du mulighed for at sammensætte en festmiddag til dig selv, hele familien eller vennerne.

Luksus take away København
-alt godt fra havet

Hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden og vores restaurant på Illum Rooftop har du et væld af muligheder for at tage lækre retter med fisk og skaldyr med dig. På den måde har du for eksempel et godt og velsmagende udgangspunkt for en picnic i en af byens mange grønne områder. Du kan selvfølgelig også vælge at tage maden med hjem eller på kontoret. Vi gør det let for dig.

Udover almindelig luksus take away, har du også mulighed for at bestille et overdådigt skaldyrsfad. Med vores indbydende skaldyrsfad har du maden i hus til de festlige lejligheder.

Skal der være fest, eller er i mange der ønsker at gå ud og spise sammen, så kan vi også være behjælpelig med en løsning på dette. Vi har nemlig mulighed for også at dække op til større selskaber i vores restaurant. Således kan i fejre jeres forskellige livsbegivenheder her hos os på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden.

Kom forbi vores restaurant ved Esplanaden og Illum Rooftop i København eller vores restauranter i Skagen eller Aalborg. Book dit bord i dag lige HER

Besøg også vores shop, hvor du bl.a. kan købe vores skønne bjesk