Skagen Kolding Esplanaden Illum

Koncerter i Skagen

Du har søgt på koncerter i Skagen. Du elsker god musik. Hos Skagen Fiskerestaurant elsker vi også god musik. Det er jo derfor vi tilbyder vores gæster koncerter. På Skagen Fiskerestaurant kan vores besøgende nyde akustisk musik på kajen både i foråret og i efteråret. Men om sommeren går det løs med masser af koncerter på vores terrasse. Der er som bekendt masser af koncerter i om sommeren, men på restauranten har vi tradition for at sætte scenen for store danske og udenlandske navne, såsom Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Infernal, Birthe Kjær, Lars Lilholdt, Burhan G og mange, mange flere.

Det sker i Skagen som en del af vores tilbagevendende events, hvor vi også giver vores gæster fri adgang til vores store eksklusive fiskebuffet. Ja, det sker i Skagen. Så hvis du gerne vil nyde fremragende musik og lækker mad, er du nødt til at holde øje med billetsalget her på hjemmesiden. Vi siger dig. De billetter forsvinder i en fart, blandt andet fordi der ikke er særlig mange. På den måde kan vi garantere, at billetprisen også inkluderer en siddeplads. Så du kan se, at vores koncerter i Skagen Fiskerestaurant er en fantastisk musikoplevelse.

Skagen i uge 29 – Hyggelige koncerter på havnekajen

Der er mange, der gerne vil vide, hvad der sker i Skagen uge 29. Det er også naturligt. Skagen i uge 29 er simpelthen den periode, hvor vi har allermest travlt. På Skagen Fiskerestaurant tager vi imod hundredvis af gæster, som er på ferie i Skagen i uge 29. Ligesom dig leder de efter nogle gode koncerter i Skagen. Det forstår vi godt og derfor holder vi adskillige koncerter i uge 29 på vores terrasse, hvor man får lov at opleve musik af internationalt format, mens man nyder lækre fiskeretter. Det kalder vi ’hygge på havnekajen’. Det eneste du skal, det er at holde øje med de bands og sangere, der vil optræde på Skagen Fiskerestaurant i år. Som du kan se, er vores koncerter i Skagen nogle af de bedste, der findes i Danmark.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk