Skagen Kolding Esplanaden Illum

Julefrokost i Skagen

Den tid af året er kommet, hvor din virksomhed skal tage stilling til det store spørgsmål – hvor skal firmaet holde sin julefrokost i år? Det er et de spørgsmål, som i mange tilfælde forvolder store vanskeligheder. I år er det dig, der står for at skulle finde det rigtige sted. Måske holdt I jeres julefrokost i Skagen sidste år, men tingene gik desværre ikke som forventet.

Hos Skagen Fiskerestaurant ved vi, at det kan være en stor udfordring at skulle beslutte sig for, hvor en julefrokost skal holdes. Måske har I haft en række dårlige oplevelser i de foregående år. Muligvis levede de fysiske rammer eller madens kvalitet ikke op til de forventninger, I havde til jeres julefrokost. Derfor er det også på høje tid, at firmaet finder det rette sted, hvor jeres julefrokost kan holdes.

Julefrokost på Skagen Harbour Hotel

Hvis du vælger at holde dit firmas julefrokost hos os, så er det på Skagen Harbour Hotel, at jeres julefrokost i Skagen vil finde sted. (Der er mulighed for efter aftale at afholde julefrokost for din virksomhed på selve restauranten). Hotellet sørger for fantastiske fysiske rammer og god musik. Vi hos Skagen Fiskerestaurant skal nok sørge for lækre retter, der giver en uforglemmelig madoplevelse.

Aftenen starter med velkomst drink, og så retter vi an til det helt store klassiske julebord. Nogle af de lækkerier, du kan glæde dig til, er jomfruhummer bisque, gravad laks, rejer, krabbekløer, jomfruhummere, saftigt oksekød, hvide og brunede kartofler, julesalat og meget mere. Som du kan høre er der tale om et julebord, hvor fiske- og skaldyrsretter er i centrum. Det er jo heller ikke overraskende. Et sådant julebord er udtryk for de lækre retter, der kendetegner os. Er du ikke enig med os i, at det er noget, dit firma fortjener?

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk