• Særlige jule-datoer hos os •
Torsdag d. 06. november – skift til julemenukort
Tirsdag d. 31. december – nytårstaffel – Læs mere og køb billet her
• Musik i julen •
Fredag & lørdag d. 14. + 15. november – Live musik Michael Trier solo
Fredag & Lørdag d. 21. + 22. november – Live musik Hornshøj Duo
Fredag & Lørdag d. 28. + 29. november – Live musik Becker og Co.
Fredag & lørdag d. 05. + 06. december – Live musik Mads Toghøj solo
Fredag & Lørdag d. 12. + 13. december – Live musik Noe/Jørgensen
Fredag & Lørdag d. 19. + 20. december – Live musik Michael Trier solo
• Årets 3-retters julemenu •
af Thomas Castberg og team
Forret
Lun Skagen laks
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble
Hovedret
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré
eller
Bagt torsk
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré
Dessert
Chokolade konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød
Pris 465,- pr. person
Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.
Juletallerken
‘A taste of Christmas’
- Gravad laks med rævesauce
- Rejer med æg og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
- Anderiellette med sprødt brød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Eksl. ris a la mande – kr. 325,-
Inkl. ris a la mande – kr. 395.-
• Julebord på Skagen Fiskerestaurant •
15-25 personer – Skal forudbestilles
Julesild med karrysalat, løg og æg
Æg & rejer med mayonnaise og citron
Enebærrøget Skagens laks med peberrodscreme og rugbrøds chips
Gravad laks med rævesauce
Skagen pil-selv rejer med urtemayonnaise
Brød og smør
Kullergratin med kål, spinat, tomat og sprød grønkål
Sprødstegt fiskefilet med remoulade og citron
Fiskefrikadelle med løgkompot og tyttebær
Confiteret andelår med rødkål og bagte rodfrugter
Pommes Rissoles og timianglace
Ostebord med sylt og sprødt
Ris a la mande med lun kirsebærsauce og ristede mandler
Brød og smør
Pris pr. person kr. 475,-
For mere information og reservation kontakt General Manager Nanna Trolle nt@skfisk.dk
Skagen Jul – ’Ud af huset’
min. 8 personer
Julesild med karrysalat, løg og æg
Æg & rejer med mayonnaise og citron
Gravad laks med rævesauce
Skagen pil-selv rejer med urtemayonnaise
Sprødstegt fiskefilet med remoulade og citron
Fiskefrikadelle med løgkompot og tyttebær
Serveres med brød og smør
Ostebord med sylt og sprødt
Ris a la mande med lun kirsebærsauce og ristede mandler
Pris pr. person kr. 395,-
Hjerternes fest i Skagen
Igen i år deltager vi sammen med andre aktører fra Skagen i Hjerternes Fest på Kystmuseet. Det er Lørdag den 8. november 2025 kl. 14.00–16.00.
I de historiske rammer kan du smage forskellige varianter af gløgg og julelækkerier fra byens hoteller og restauranter, opleve musikalske indslag og møde udklædte statister, der levendegør Skagens historie.
Billet koster 195 kr. og købes via kystmuseet.dk eller på dagen. Børn har gratis adgang, og alle billetindtægter går til BROEN Frederikshavn, der støtter socialt udsatte børn og unge.
De andre deltagende aktører er: Skagen Harbour Hotel, Color Hotel Skagen, Brøndums Hotel, Ruths Hotel, Plesners Badehotel, Jakobs Café & Bar, Bodilles Kro, Sømærket Vin- og Ciderbar og Kystmuseet Skagen.
Glögg for en god sag
Nyd en kop varm glögg og støt en god sag!
Julen er kendt som højtiden for kærlighed, omsorg og generøsitet. Derfor kan du igen i år nyde en lækkert glas hjemmelavet glögg her på hotellet og på Brøndums Hotel, Skagen Harbour Hotel, Color Hotel Skagen, Ruths Hotel, Plesners Badehotel, Bodilles Kro, Jakobs Café, Sømærket Vin- og Ciderbar og samtidig støtte en god sag.
Vi er nemlig gået sammen med disse hoteller og restauranter om et juleprojekt på 3. år, hvor der for hvert solgt glas glögg doneres 15% til et velgørende formål. Og i år går det til Broen, Frederikshavn, der har til formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, musik eller andre fritidsinteresser.
Sælges hos os fra d. 06. november
