Jul 2024
• Årets 3-retters julemenu •
af Thomas Castberg og team
Forret
Rimmet Skagen Salmon
med syltet selleri, æble, saltet citron og kærnemælk
Hovedret
Andebryst glaseret i julekrydderier
med beder kastanjer og gærskar
eller
Torsk Escabeche
med kastanjer og græskar
Dessert
Riz au lait med vanilje og kirsebær
Pris 465,- pr. person
Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.
Julefrokostpakken
V. min. 10 personer
Forret
Marineret julesild – Karrysalat, æg og friteret kapers
Graved laks – Æble- og fennikelsalat, rogn og citronrasp
Rødspættefilet – Remoulade, tyttebær og urter
Serveres med Klitnisse og Julebjesk
Hovedret
Confiteret andelår – Rødkål, andesauce og Pommes Anna
Gratineret torsk – Vesterhavs ost og sennepssauce
Serveres med Little Yering, Pinot Noir
Dessert
2 danske oste – Syltede tranebær og nødder
Serveres med Fonseca LBV port
Ris a la mande – Kirsebærsauce og ristede mandler
Serveres med ét glas Fonseca LBV port
950,- pr. kuvert
Skagens store julebuffet
V. min. 40 personer
Det kolde:
Julesild – Karrysalat og æg
Stegt sild – Løg og friteret capers
Graved laks – Ræve sauce
Fiskefrikadeller – Tyttebær og remoulade
Rødspættefileter – Citron og remoulade
Det lune:
Ribbensteg – Rødkål og brun sauce
Confiteret andelår – Grønkålssalat
Gratineret torsk – Vesterhavsost, rasp og sennepssauce
Hvide og brune kartofler
Det søde:
2 danske oste – Syltede tranebær og nødder
Ris a la mande – Ristede mandler og lun kirsebær sauce
– Ad Libitum drikkevarer under middagen
Pinot Blanc, Trimbach / Alsace, Frankrig
Barbera d’ Alba, Giacosa Fratelli / Piemonte, Italien
Kabir Moscatto di Pantelleira / Sicilien, Italien
Tuborg Classic, Carlsberg, Tuborg Julebryg
Julebjesk
Vand m/u bobler
1300,- pr. kuvert
Tilkøb
– Cocktailbar 3 timer – pris pr. person 400,-