Illum Kolding Esplanaden Skagen

Jul 2024

Book bord

• Årets 3-retters julemenu •

af Thomas Castberg og team

Forret
Rimmet Skagen Salmon
med syltet selleri, æble, saltet citron og kærnemælk

Hovedret
Andebryst glaseret i julekrydderier
med beder, kastanjer og svesker

eller

Torsk Escabeche
med kastanjer og græskar

Dessert
Riz au lait med vanilje og kirsebær

Pris 465,- pr. person

Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.

Book bord

 

 

Julefrokostpakken

V. min. 10 personer

Forret
Marineret julesild – Karrysalat, æg og friteret kapers
Graved laks – Æble- og fennikelsalat, rogn og citronrasp
Fiskefilet – Remoulade, tyttebær og urter
Serveres med Klitnisse og Julebjesk

Hovedret
Confiteret andelår – Rødkål, andesauce og Pommes Anna
Gratineret torsk – Vesterhavs ost og sennepssauce
Serveres med Little Yering, Pinot Noir

Dessert
2 danske oste – Syltede tranebær og nødder
Serveres med Fonseca LBV port
Ris a la mande – Kirsebærsauce og ristede mandler
Serveres med ét glas Fonseca LBV port

950,- pr. kuvert

Book bord

Skagens store julebuffet

V. min. 40 personer

Det kolde:
Julesild – Karrysalat og æg
Stegt sild – Løg og friteret capers
Graved laks – Ræve sauce
Fiskefrikadeller – Tyttebær og remoulade
Fiskefileter – Citron og remoulade

Det lune:
Ribbensteg – Rødkål og brun sauce
Confiteret andelår – Grønkålssalat
Gratineret torsk – Vesterhavsost, rasp og sennepssauce
Hvide og brune kartofler

Det søde:
2 danske oste – Syltede tranebær og nødder
Ris a la mande – Ristede mandler og lun kirsebær sauce

– Ad Libitum drikkevarer under middagen
Pinot Blanc, Trimbach / Alsace, Frankrig
Barbera d’ Alba, Giacosa Fratelli / Piemonte, Italien
Kabir Moscatto di Pantelleira / Sicilien, Italien
Tuborg Classic, Carlsberg, Tuborg Julebryg
Julebjesk
Vand m/u bobler

1300,- pr. kuvert

Tilkøb
– Cocktailbar 3 timer – pris pr. person 400,-

Book bord