Skagen Kolding Esplanaden Illum

Jul 2025

SKAGEN

Book bord

• Særlige jule-datoer hos os •
Torsdag d. 13. november – skift til julemenukort

• Musik i julen •
Fredag & lørdag d. 14. + 15. november – Live musik Michael Trier solo
Fredag & Lørdag d. 21. + 22. november – Live musik Hornshøj Duo
Fredag & Lørdag d. 28. + 29. november – Live musik Becker og Co.
Fredag & lørdag d. 05. + 06. december – Live musik Mads Toghøj solo
Fredag & Lørdag d. 12. + 13. december – Live musik Noe/Jørgensen
Fredag & Lørdag d. 19. + 20. december – Live musik Michael Trier solo

Book bord

• Årets 3-retters julemenu •

af Thomas Castberg og team

Forret
Lun Skagen laks 
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble

Hovedret
Stegt andebryst 
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré

eller

Bagt torsk 
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré

Dessert
Chokoladekage konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød

Pris 465,- pr. person

Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.

Book bord

Juletallerken

‘A taste of Christmas’

  • Gravad laks med rævesauce
  • Rejer med æg og mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
  • Anderiellette med sprødt brød
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 415,-

• Julebord på Skagen Fiskerestaurant •

15-25 personer – Skal forudbestilles

Julesild med karrysalat, løg og æg
Æg & rejer med mayonnaise og citron
Enebærrøget Skagens laks med peberrodscreme og rugbrøds chips
Gravad laks med rævesauce
Skagen pil-selv rejer med urtemayonnaise
Brød og smør

Kullergratin med kål, spinat, tomat og sprød grønkål
Sprødstegt fiskefilet med remoulade og citron
Fiskefrikadelle med løgkompot og tyttebær
Confiteret andelår med rødkål og bagte rodfrugter
Pommes Rissoles og timianglace

Ostebord med sylt og sprødt
Ris a la mande med lun kirsebærsauce og ristede mandler
Brød og smør

Pris pr. person kr. 475,-

For mere information og reservation kontakt General Manager Nanna Trolle nt@skfisk.dk