Skagen Kolding Esplanaden Illum

Frokost i Skagen og meget mere

Du er åbenbart i Skagen eller lægger planer om at tage til Skagen. Du ved godt, at når sulten melder sig, så er der nogle børn, der skal have noget at spise og at man hellere må have tjek på, hvor den næste frokost i Skagen skal komme fra. Mulighederne er mange. Vi hos Skagen Fiskerestaurant kunne tænke os at forenkle tingene for dig ved at anbefale nogle lækre fiskeretter.

Nøglen til vores passion ligger i at servere retter, som ikke alene tilfredsstiller din sultfornemmelse, men også tager dig med på et gastronomisk eventyr. Hos Skagen Fiskerestaurant mener vi bestemt ikke, at sund mad bør være kedelig. Nej, tværtimod. Det er klart, at mange forbinder sunde retter med dødkedelige ingredienser, der ikke smager af noget. Men sådan skal det da ikke være. Det er det, vi kæmper for hverdag, når vi serverer frokost til vores gæster.

Det rette sted for frokost i Skagen

Til frokost er der mange, der efterspørger smørrebrød. Det vil sikkert glæde dig at vide, at også selvom vi ikke kalder dem for smørrebrød, så er nogle af vores retter smørrebrød af højeste kvalitet. Vi kalder dem bare noget andet. Tag for eksempel vores ”lun stegt sild”, som består af syltede rødløg, æble og rugbrød samt kartoffelsalat. På menu har vi også ”Skagen rejemad”, som i al sin enkelhed indeholder håndpillede rejer serveret med mayonnaise og citron på lyst brød. Og så har vi vores klassiske ”Skagen rev”, som er en lækker sammensætning af skærising på lyst brød og rejer serveret med friske asparges og tomatdressing.

Så vi håber, vi har vakt din interesse for at spise frokost hos os på Skagen Fiskerestaurant. Du behøver ikke at bekymre dig over, om der nu også er retter, der vækker appetitten hos alle i familien. Valgmulighederne på vores menu er mange. Vi er ret sikre på, at vi har noget til enhver smag.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk