Illum Kolding Esplanaden Skagen

Frokost i København og meget mere

Du ved godt, at når sulten melder sig, så skal i have noget at spise. Så må man hellere have tjek på, hvor den næste frokost i København skal komme fra. Det kan være, at du og din bedre halvdel har besluttet at spise frokost sammen i dag. Eller måske er det nogle af dine venner, der gerne vil bruge noget tid sammen med dig, mens I spiser frokost i indre byen. Mulighederne er mange, men vi hos Skagen Fiskerestaurant kunne tænke os at gøre det nemmere for dig ved at anbefale nogle lækre fiskeretter til frokost.

På Skagen Fiskerestaurant serverer vi retter, som stillerr din sult og tager dig med på et eventyr, hvor mad står i centrum. Vi mener bestemt ikke, at sund mad skal være kedelig. Nej, tværtimod. Mange forbinder sunde retter med dødkedelige ingredienser, der ikke smager af noget. Men sådan skal det da ikke være. Det er det, vi kæmper for hverdag, når vi serverer frokost for vores gæster på Illum Rooftop.

Det helt rette sted for frokost i København

Til frokost er der mange, der efterspørger smørrebrød. Det vil sikkert glæde dig at vide, at vi også har smørrebrød af højeste kvalitet på menuen. Vi kalder dem dog noget andet. Tag for eksempel vores ”Lun stegt sild”, som indeholder syltede rødløg, æble og rugbrød samt kartoffelsalat. På menu står der også vores ”Skagen rejemad”, som i al sin enkelhed består af håndpillede rejer serveret med mayonnaise og citron på lyst brød. Du kan også glæde dig til at stifte ”bekendtskab” med vores klassiske ”Skagen rev”. “Skagen rev” er en lækker sammensætning af skærising på lyst brød samt friske rejer serveret med asparges og tomatdressing.

Vores beskrivelse kommer selvfølgelig til kort. men vi håber alligevel på, at vi har vakt din interesse for at spise frokost hos os, på Skagen Fiskerestaurant. Hvis du tager et kig på vores menu her på hjemmesiden, så vil du konstatere, at valgmulighederne på vores menu er mange. Vi er ret sikre på, at vi har noget til enhver smag.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag. Book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk