Skagen Kolding Esplanaden Illum

Cafe i Skagen

Cafe i Skagen

Vi er ret sikre på, at da du søgte efter en cafe i Skagen, så var det ikke kun en kop kaffe, du havde i tanke. At gå på cafe indebærer meget mere end bare drikke noget kaffe. Hos Skagen Fiskerestaurant forstår vi, hvad du forventer af det at gå på cafe i Skagen, vores dejlige by. Det var måske ikke vores restaurant, du havde i tanke, da du påbegyndte din søgning. Men nu er du nået frem til vores hjemmeside. Det er vi glade for, fordi vi nu får mulighed for at fortælle dig, hvorfor Skagen Fiskerestaurant er det rigtige valg.

Først og fremmest skal du høre lidt om restaurantens omgivelser. Som du nok allerede ved ligger Skagen Fiskerestaurant på Havnen. Det var arkitekten Thorvald Bindesbøll, der tegnede de renommerede fiskepakhuse, som er en del af byens kulturarv. Selve arkitekturen er med til at præge den stemning, man møder, når man vælger at drikke en dejlig kop kaffe og nyde noget lækker dessert hos os.

En charmerende og levende café restaurant

Skagen Fiskerestaurant er omgivet af det liv og den charme, Skagen havn sprudler med. Den sommerstemning, der hersker hos os, kan også mærkes på andre årstider. Det er en følge af vores gæsters tilstedeværelse og livlige samtaler, som fremmer en helt enestående atmosfære, man ikke kan tage fejl af.

Andre cafeer i Skagen kan heller ikke konkurrere med vores eksklusive musikoplevelser. De sætter i den grad gang i den festlige stemning omkring restauranten. Det er som om havnen med sin charme, solen med sin varme og menneskeskaren med sin brummen forenes for at skabe et scenarie, hvor glæden styrer og begejstringen stiger. Det er du nødt til at opleve.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk