Skagen Kolding Esplanaden Illum

Aalborg Restaurant
– få den skønneste oplevelse

Vores Aalborg restaurant ligger ved det nye Budolfi plads, nyd en god oplevelse fra Skagen i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Oprindeligt er Skagen Fiskerestaurant beliggende i Skagen, men vi har nu også restauranter i København og Aalborg.

Hos Skagen Fiskerestaurant i Aalborg er fisk og skaldyr det centrale element, og med vores hjemmelavede Skagen Bjesk er vi sikker på at kunne give dig en unik oplevelse. Vores Aalborg restaurant har på samme måde som vores andre restauranter samarbejde med de bedste leverandører. Det betyder at du er sikret den højeste kvalitets fisk. Samtidig benytter vi os kun af friske og gode råvarer.

Aalborg restaurant
– i hjertet af Aalborg

I vores restaurant i Aalborg kan du både nyde en lækker brunch, en god frokost eller en god aftensmad. Hos Skagen Fiskerestaurant er du altid sikret en god oplevelse, ligegyldigt hvilken anledning du besøger os med. Lad os give dig rammerne for en god oplevelse med dine nærmeste.

Skagen Fiskerestaurant har eksisteret i 50 år og ligger oprindeligt i de legendariske pakhuse ved Skagen havn. Vi vil gerne dele oplevelsen med hele landet og har derfor åbnet en restaurant både i Aalborg og København. Her får du den oprindelige stemning fra det nordligste punkt i Danmark i din hjemby.

Du kan købe et gavekort, som du kan give som en god gave til en du holder af. Gavekortet kan benyttes i alle vores restauranter, samt i vores hotel Skagen Harbour Hotel i Skagen. Vi holder ofte gode og spændende arrangementer som du kan se mere om her. Hvis du vil se nærmere på hvad vi kan tilbyde af mad oplevelser, så kan du se vores menukort her.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.