Skagen Kolding Esplanaden Illum

Fiskerestaurant Aalborg

Fiskerestaurant Aalborg er en skøn restaurant med atmosfæren fra Skagen. Her har vi plads til hele familien i hyggelige omgivelser. Aalborg er en havneby, hvor man kan nyde den friske luft langs havnepromenaden. Skagen Fiskerestaurant Aalborg ligger kun et stenkast fra havnen på den nyetablerede Budolfi Plads. Fisk og skaldyr er selvfølgelig det centrale element hos os. Dog kan vi tilbyde kød og vegetarretter, så der altid er noget for enhver smag.

Hos Skagen Fiskerestaurant Aalborg har vi stadig den samme store fokus på råvarer og kvalitet som hos restauranterne i Skagen og København. Fisken er fanget i farvandet omkring Skagen og vi køber kun den bedste kvalitet af råvarer fra udvalgte leverandører. Det betyder at du og dine nærmeste får en madoplevelse I vil snakke og mindes om i lang tid.

Fiskerestaurant i Aalborg – Anderledes retter

Vi sørger for at du får retter som du ikke har prøvet før, vi udfordre dine smagsløg med retter som vores anerkendte kokke har sat sammen. Skagen Fiskerestaurant Aalborg udfordrer og eksperimentere altid for at sammensætte noget unikt til dig.

Vores medarbejdere kan samtidig hjælpe dig med at udvælge den bedste vin menu til din menu. Det hele skal spille sammen for at oplevelsen skal gå op i en højere enhed. Derfor har vi også kun ansat de mest servicemindede og imødekommende medarbejdere. Vores ansatte er altid parat til at guide dig igennem aftenen.

Du kan på linket her allerede nu booke din næste oplevelse  hos os. Du kan samtidig tjekke vores arrangementer på linket her, så kan du arrangere en god oplevelse for dig og dine nærmeste.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.