Skagen Kolding Esplanaden Illum

Fiskebuffet i Skagen

Fiskebuffet i Skagen

Du er nok den type, der bare elsker fisk og alle de fiskeretter, man kan få serveret. Du leder sikkert efter en restaurant, der kan tilfredsstille din sult efter gode fiske- og skaldyrsretter. Du glæder dig sikkert til at nyde en fiskebuffet i Skagen. Hos Skagen Fiskerestaurant kan vi kun give dig ret i, at fisk er noget af den bedste spise, man bogstaveligt talt kan få gaflen i.

Ganske vist tilbyder vi ikke fiskebuffet på vores restaurant, men vi kan med sikkerhed tilbyde dig noget, der er lige så godt endda bedre end det du leder efter. Nogle restauranter, der har fiskebuffet på menuen, fokuserer tit udelukkende på mængden af den mad, der serveres. De glemmer ofte, at kvaliteten af de varer og ingredienser, de præsenterer deres gæster med, også skal være i orden. Det synes vi hos Skagen Fiskerestaurant simpelthen er for dårligt. Det er også derfor, at vi ikke har satset på at tilbyde fiskebuffet eller fiskebord. Vi tror på kvalitet og friske råvarer.

3 retters menu og børnemenu

Det er altså ikke fordi, vi ikke tror på, at mængden af maden har betydning for, hvor man tager hen, når man gerne vil tage hele familien med på restaurant. Det er også derfor vi har en 3 retters menu med forret, hovedret og dessert. Det er ikke alene menuer, der mætter, men som også forkæler dine smagsløg. Vores fiske- og skaldyrsretter består af ingredienser og råvarer af høj kvalitet. Det giver dig den madoplevelse, du forventer, når du spiser hos os på Skagen Fiskerestaurant.

Hvis det er børnene, du er lidt bekymret for, så skal du vide, at vi har taget højde for deres mere kræsne spisevaner. Det er godt nok fisk, de vil få serveret, men vi tilbereder det sådan, at selv de mest kræsne børn, vil synes, det er spændende at spise, hvad der står på menuen.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk