Kolding Esplanaden Illum Skagen

Månedens 3 retters menu

 3 retters Skagen menu baseret på sæsonens råvarer.

3-retters Julemenu
af Thomas Castberg

Rimmet Skagen laks
med syltet selleri, æble,
saltet citron og kærnemælk

Saar Riesling, Van Volxem, Mosel, Tyskland

Torsk Escabeche
med kastanjer og græskar

Bourgogne Blanc, Guy Amiot et Fils, Bourgogne, Frankrig

eller

Andebryst glaseret i julekrydderier
med beder, kastanjer og svesker

Côtes du Rhône, Villages Valréas, Clos Bellane, Rhône, Frankrig

Riz au lait
med vanilje og kirsebær

Fonseca 10-års Tawney Port, Fonseca Guimaraens, Douro Valley, Portugal

3 retter kr. 465,-

Vinmenu kr. 375,-

Tilkøb af lun Mont d’Or Kr. 110,-

 

Book bord