Illum Kolding Esplanaden Skagen

Gode spisesteder i København

Spisesteder København

Vi er glade for, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Det viser med al tydelighed, at du ikke bare nøjes med at finde nogle tilfældige spisesteder i Kbh. Nej, du leder efter gode spisesteder i København. Det kan godt være, at det er første gang, du hører om Skagen Fiskerestaurant i København. Du troede nok, det kun var i Skagen, vi holdt til. Men vi følte, at alle i København skal have lov at opleve de fiskeretter, der gør os til et af de gode spisesteder i København.

Hos Skagen Fiskerestaurant sætter vi en ære i at servere råvarer af højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med hensyn til friskhed og velsmag. Gode spisesteder i København forstår værdien af at lave velsmagende mad, der stiller deres gæster tilfredse. Men vores spisested på Illum Rooftop går et skridt videre. Vi forstår at forny vores brand og koncept hele tiden. Den madoplevelse, du får hos os, må aldrig være ens hver gang, du besøger os. Nej, det skal være tydeligt for dig at se, at vi hele tiden udvikler os. Det gør vi for ved at forbedre vores menu, så vi er i stand til at tilbyde en madoplevelse, der langt overgår det, andre gode spisesteder i København, har på menu.

Vi stræber efter en fantastisk madoplevelse

Illum Rooftop er et af de mest trendy steder i indre byen, hvor man får en god fornemmelse af Københavns pulserende liv. Vi har valgt Illum Rooftop, fordi det står for det samme, vi står for. Det er vores holdning, at de fysiske rammer også har betydning for den madoplevelse, man får sig, når man spiser på et af de bedste spisesteder i København. Selve arkitekturen er med til at præge den stemning, man møder, når man vælger at spise på vores restaurant frem for andre spisesteder i Kbh. Vores gæster bidrager også med deres tilstedeværelse og samtaler til den fantastiske stemning, der hersker på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop.

Andre spisesteder i København kan heller ikke hamle op med de events, vi af og til holder. De forbedrer i den grad den festlige atmosfære på restauranten. Det synes vi, du selv skal opleve.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk