Illum Kolding Esplanaden Skagen

Jobopslag

Køkkenassistent til Skagen Fiskerestaurant i København

Kan du lide at begå dig i et køkken, så er det dig vi søger.

I samarbejde med vores øvrige køkken-team er du med til at skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse for vores gæster.

Opgaverne spænder bredt, lige fra À la carte til selskaber, hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.

Dette kræver, at du har et stort energiniveau og at du trives i et travlt miljø hvor spændende udfordringer opfattes motiverende.

Vi forventer at du er:

Kan arbejde selvstændig, men samtidig indgå i et stærkt team
Trives i et til tider hektisk miljø, uden at miste overblikket
Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på gastronomi af høj kvalitet samt trivsel blandt dine kollegaer.

Ansøgningsfrist d. 06/10-2023
Tiltrædelse: efter aftale

Løn forhandles ud fra erfaring.
Send CV og ansøgning til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Send email

Kok til Skagen Fiskerestaurant i København

Er du en knivskarp kok med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i verdensklasse, så er det dig vi søger.

Til vores restaurant i København søger vi en knivskarp kok, som kan holde hoved over vandet, også når der går fisk i den.

I samarbejde med vores køkkenchef vil du sammen med resten af dine kollegaer skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse for vores gæster.
Opgaverne spænder bredt, lige fra À la carte til selskaber og konferencer, hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.

Dette kræver, at du har et stort energi niveau samt et godt overblik og en evne til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du trives i et travlt miljø hvor spændende udfordringer opfattes motiverende.

Vi forventer at du er:
• Faglært kok
• Kan arbejde selvstændig, men samtidig indgå i et stærkt team
• Trives i et til tider hektisk miljø, uden at miste overblikket
• Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
• Har faglig stolthed, og brænder for gastronomi med råvare af høj kvalitet

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på gastronomi af høj kvalitet samt trivsel blandt dine kollegaer

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 06/10-2023
Tiltrædelse: efter aftale

Løn forhandles ud fra erfaring.
Send CV og ansøgning til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Send email

Souschef til fiske- & skaldyrsrestaurant i hovedstadsområdet

Er du en motiverende leder og knivskarp kok med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i verdensklasse, så er det dig vi søger.

Profilen vi søger, er uddannet kok med minimum 3 års erfaring, samt ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling.

Der er tale om et stort ansvar i en restaurant, hvor din ledelse samt ekspertise inden for den gastronomiske verden skal sikre fantastiske gæsteoplevelser, og glade og motiverede kollegaer.

Opgaverne spænder bredt, lige fra À la carte til selskaber, hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet. Du formår at holde hovedet over vandet, også når der går fisk i den.

Dette kræver, at du har et stort energiniveau samt et godt overblik og en evne til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du trives i et travlt miljø hvor spændende udfordringer opfattes motiverende. Du står i spidsen sammen med restaurantens Køkkenchef, for at motiverer dine medarbejdere, og sammen med dem, sikre at vi når de fastsatte målsætninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

– Daglig drift af køkkenet, hvor du går forrest som Souschef
– Udarbejdelse af menuer i samarbejde med Køkkenchefen
– Kvalitetssikring af koncept og gæsteoplevelser.
– Udvikling af medarbejdere
– Varebestilling og status
– Fødevaresikkerhed

Vi tilbyder en spændende stilling i en kvalitets fiske- & skaldyrsrestaurant, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Du arbejder undre gode arbejdsforhold, hvor tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt fællesskab på tværs af landet med gode kollegaer, hvor fokus er på gastronomi af høj kvalitet samt trivsel blandt kollegaer

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Løn forhandles ud fra erfaring.
Send CV og ansøgning til General Manager Frederik Herforth Sommer fhs@skfisk.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Send email

Skagen Fiskerestaurant arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, hvilket hænger sammen med restaurantkædens rødder, der stammer fra 1970, hvor den første restaurant blev etableret i de gamle fiskepakhuse på Skagen havn. Det er qua historien, gæsterne der er i fokus, hvor der værnes om den ”gamle” etikette og kvalitet som er gjort tidssvarende. Der værnes meget om kvaliteten i det fysiske rum, råvarerne, deres tilberedelse og ikke mindst serviceringen af gæsten, hvor den nærværende og personlige betjening er afgørende. Udvælgelsen og oplæringen af den enkelte medarbejder har stor bevågenhed, såvel lokalt som nationalt, og er båret af en stærk kultur og en vision, om at alle gæster skal opleve nærværende værtskab.