Jul 2025
• Årets 3-retters julemenu •
af Thomas Castberg og team
Forret
Lun Skagen laks
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble
Hovedret
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré
eller
Bagt torsk
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré
Dessert
Chokoladekage konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød
Pris 465,- pr. person
Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.
Julemenu
Serveres til selskaber v. minimum 6 personer
Julemenuen skal være forudbestilt
Servering af 3 omgange
Marineret julesild – Gravad laks – Rødspættefilet
Confiteret andelår
m/ rødkål, andesauce og Pommes Anna
Gratineret torsk
m/ Vesterhavsost, rasp og sennepssauce
2 danske oste – Ris a la mande
645,- pr person
Julefrokostpakken
Ovenstående julemenu inkl. drikkevarer
serveret med et glas
Skagen Klitnisse
Skagen Julebjesk
Rødvin eller Hvidvin
Portvin
950,- pr person
Skagens store julebuffet
Serveres til selskaber v. minimum 40 personer
Det kolde:
Julesild – Karrysalat og æg
Stegt sild – Løg og friteret capers
Graved laks – Ræve sauce
Fiskefrikadeller – Tyttebær og remoulade
Fiskefileter – Citron og remoulade
Det lune:
Ribbensteg – Rødkål og brun sauce
Confiteret andelår – Grønkålssalat
Gratineret torsk – Vesterhavsost, rasp og sennepssauce
Hvide og brune kartofler
Det søde:
2 danske oste – Syltede tranebær og nødder
Ris a la mande – Ristede mandler og lun kirsebær sauce
– Ad Libitum drikkevarer under middagen
Hvidvin / Rødvin
Kabir Moscatto di Pantelleira / Sicilien, Italien
Tuborg Classic, Carlsberg, Tuborg Julebryg
Julebjesk
Vand m/u bobler
1300,- pr. kuvert
Tilkøb
– Cocktailbar 3 timer – pris pr. person 400,-
Gin & Tonic
Gin Hass
Dark n’ Stormy
Vodka Rhubarb
Juletallerken
‘A taste of Christmas’
- Gravad laks med rævesauce
- Rejer med æg og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
- Anderiellette med sprødt brød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 415,-