• Særlige jule-datoer hos os •
Torsdag d. 06. november – skift til julemenukort
• Årets 3-retters julemenu •
af Thomas Castberg og team
Forret
Lun Skagen laks
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble
Hovedret
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré
eller
Bagt torsk
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré
Dessert
Chokoladekage konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød
Pris 465,- pr. person
Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.
Tilkøb af vinmenu kontakt gerne Monika Grahl mog@skfisk.dk
3-retters jul i Kolding
FORRET
Hummerbisque
hvid fisk & urter
HOVEDRET
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré
DESSERT
Ris a la mande
Serveres med kirsebærsauce
Pris 300 kr.
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk
• Juletallerken •
‘A taste of Christmas’
- Gravad laks med rævesauce
- Rejer med æg og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
- Anderiellette med sprødt brød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Eksl. ris a la mande – kr. 325,-
Inkl. ris a la mande – kr. 395.-
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk