Kolding Esplanaden Illum Skagen

Jul 2025

KOLDING

Book bord

• Særlige jule-datoer hos os •
Torsdag d. 06. november – skift til julemenukort

Book bord

• Årets 3-retters julemenu •

af Thomas Castberg og team

Forret
Lun Skagen laks 
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble

Hovedret
Stegt andebryst 
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré

eller

Bagt torsk 
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré

Dessert
Chokoladekage konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød

Pris 465,- pr. person

Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.

Tilkøb af vinmenu kontakt gerne Monika Grahl mog@skfisk.dk

Book bord

3-retters jul i Kolding

FORRET
Hummerbisque
hvid fisk & urter

HOVEDRET
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré

DESSERT
Ris a la mande
Serveres med kirsebærsauce

Pris 300 kr.
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk

Juletallerken

‘A taste of Christmas’

  • Gravad laks med rævesauce
  • Rejer med æg og mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
  • Anderiellette med sprødt brød
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Eksl. ris a la mande – kr. 325,-
Inkl. ris a la mande – kr. 395.-

For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk