Illum Kolding Esplanaden Skagen

Café i København

Cafe i København

Vi er ret sikre på, at da du søgte efter en cafe i København, så var det ikke kun en kop kaffe, du havde i tanke. At gå på cafe er forbundet med meget mere end bare drikke noget kaffe. Hos Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop forstår vi, hvad du forventer af det at gå på cafe i København. Det var måske ikke vores restaurant, du havde i tanke, da du startede at søge efter en cafe i København. Men nu er du nået frem til vores hjemmeside. Det er vi glade for, fordi vi nu får mulighed for at fortælle dig, hvorfor vores fiskerestaurant på Illum Rooftop er det rigtige valg.

Først og fremmest skal du høre lidt om restaurantens omgivelser. Skagen Fiskerestaurant ligger på Illum Rooftop – et  af de mest trendy steder i Illum. Vi ved, at selve arkitekturen er med til at præge den stemning, man oplever, når man vælger at drikke en varm kop kaffe og nyde noget lækker dessert hos os. Du har sikkert også valgt at tage en nær ven med, så I sammen kan hygge jer.

En charmerende og levende cafe restaurant

Illum Rooftop er et af de mest trendy steder i indre byen, hvor man får mulighed for at opleve Københavns pulserende liv. Vi har valgt Illum Rooftop, fordi det danner de helt rigtige rammer om dit besøg på vores cafe. Du bliver mødt af lækker arkitektur, moderne indretning og hyggelig atmosfære, når du lægger vejen forbi os. Det er vores holdning, at de fysiske rammer også har betydning for den madoplevelse, man får sig, når man nyder en dejlig kop kaffe på en af de bedste cafeer i København. Vores gæsters tilstedeværelse og samtaler bidrager også til den fantastiske stemning, der hersker på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop.

Vi har en fabelagtig udsigt over udsigten over storkespringvandet og Christiansborg, hvor Københavns hjerte banker hurtigst. Andre cafeer i København kan heller ikke hamle op med de events, vi holder på udvalgte tidspunkter af året. Vores events intensiverer i den grad den festlige stemning, der er på restauranten. Det synes vi, du selv skal opleve.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.: +45 33 18 26 47. Du må også gerne skrive til os på mail: info.il@skfisk.dk