3-retters nytårsmenu
v. Thomas Castberg
Med fokus på de gode og friske råvarer, en let håndtering i køkkenet og med en
garanti for en smagsoplevelse, har Thomas Castberg sammensat en 3 retters nytårsmenu, som er let at gå til og giver dig tid med dine gæster. Velbekomme.
Appetizer
Røget Skagen salmon
med syrnet fløde og kaviar
Forret
Rimmet kuller
med dild og græskar
Hovedret
Dansk kalv
med kirsebær, bagt selleri, kartoffelpuré og portvinssauce
Dessert
Chokolademousse med syltede havtorn og rosensirup
Kr. 425,- pr. person
Årets nytårs Champagne
Skagen Champagne Brut, Yvonne Seier Christensen, Champagne, Frankrig
Pris pr. flaske kr. 400,-
Skaldyrsfad ’Skagen style’
Jomfruhummere
Skagenrejer ’pil-selv’
Krabbekløer
Blåmuslinger
Med urtemayo og aioli
Kr. 525,- pr. person