Skagen Kolding Esplanaden Illum

Spisesteder Aalborg
– Velkommen hos Skagen Fiskerestaurant

Der er mange muligheder, når du skal finde spisesteder i Aalborg, dog mener vi hos Skagen Fiskerestaurant at have et sted, der ikke kun serverer spændende og velsmagende mad, men også har en unik atmosfære. Vi har taget sjælen fra vores restaurant i de legendariske pakhuse i Skagen med til Aalborg. Den friske luft og maritime toner er fremtrædende hos os.

Skagen Fiskerestaurant benytter sig kun af friske fisk og de bedste råvarer. Derfor vil vi gerne byde dig og/eller dine nærmeste til frokost eller aften hos os i Aalborg. Vores restaurant ligger centralt i de nye Budolfi Plads omgivelser. Transportmuligheder er talrige, tog og bus kører døgnet rundt lige rundt om hjørnet. Samtidig har vi åben alle ugens dage, så du har rig mulighed for at passe det ind i din kalender.

Spisesteder Aalborg – noget ud over det sædvanlige

Hos os sørger vi altid for god vin, god mad og ikke mindst god og personlig service. Skagen Fiskerestaurant er en restaurant skabt med kærligheden for gode råvarer og frisk fisk. Vi er stolte af at have så mange glade og tilfredse gæster igennem vores restauranter hvert år. Samtidig er vi altid åbne for konstruktiv kritik, så vi kan udvikle og optimere vores gæsters oplevelse.

Lyder alt det her spændende så kan du se vores menukort på linket her. Du kan også bestille bord online på linket her. Så er du sikret, at vi har mulighed for at give dig og dine nærmeste en skøn kulinarisk oplevelse. Er du til skaldyrsbuffet så hold øje med vores arrangementer på linket her.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.