Skagen Kolding Esplanaden Aalborg Illum

Skaldyrsbuffet i København

Hvis du leder efter en skaldyrsbuffet i København, så er du sikkert den type, der bare elsker skaldyr og alle de fiskeretter, man kan få serveret. I vores skaldyrsbuffet i København, serveres der gode fiske- og skaldyrsretter. Du glæder dig sikkert til at nyde en skaldyrsbuffet i København. Hos Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop kan vi kun give dig ret i, at skaldyr og fisk er noget af den bedste spise, man bogstaveligt talt kan få gaflen i.

Vi har udviklet en skaldyrsbuffet i København, der faktisk er et koncept, vi kalder ‘det går helt i fisk’. Der er tale om en skaldyrsbuffet i København, som vi serverer den første torsdag i måneden. Menuen varierer alt efter det tema, vi kører i den pågældende måned. Det kan godt være, at en skaldyrsbuffet i København udelukkende fokuserer på mængden af den mad, der serveres. Ikke kvaliteten. Hos Skagen Fiskerestaurant går vi ikke på kompromis med den gode kvalitet. Det betyder, at alle skaldyrs- og fiskeretter tilberedes helt fra bunden med friskfangede fisk og skaldyr. Vi tror altså på kvalitet og friske råvarer. Dette afspejles i vores skaldyrsbuffet.

Hvis ikke du kan vente, har vi en 3 retters menu til dig

Men det kan godt være, at du vil have din skaldyrsret her og nu. Så har et tilbud, som i den grad lever op efter dine forventninger. Det drejer sig om en 3 retters menu med Der er tale om en 3 retters menu med en delikat forret, en fabelagtig hovedret og lækker dessert. Det er selvfølgelig en menu, der mætter. Men den gør mere. Den forkæler dine smagsløg. Alle vores fiske- og skaldyrsretter består af ingredienser og råvarer, der giver dig den madoplevelse, du har krav på, når du spiser hos os på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop.

Hvis dine børn har kræsne spisevaner, så har du ikke noget at være bekymret over. Det har vi nemlig taget højde for. Det er ganske vist fisk, de vil få serveret, men vi tilbereder børnemenuen sådan, at selv de mest kræsne børn vil synes, at det der står på menuen er hel vildt lækkert.

Kontakt Skagen Fiskerestaurant i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligt vores tlf.:+45 98 44 35 44. Du må også gerne skrive til os på mail: info@skfisk.dk