23. juni Sankt Hans bord på 1. sal

Sank Hans
Stort Fiske & Skaldyrs bord
23. juni kl. 17.30-20.00 
 
(vi anbefaler Sankt Hans bålet på Sønderstrand v. Vippefyret kl. 21.00,
15 min i gå afstand fra Skagen Fiskerestaurant)

 

Kogte krabbeklør og hele jomfruhummer med dressing

Franske østers ”naturelle” med havtorns-vinaigrette og citron

Søkogte ”Pil-selv-rejer” med dild og citron

>Moules Marinière med timian og hvidløg

Havtaske nuggets med chilimayo

Rødspættefileter med hjemmelavet remoulade

Pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær

Ribeye med kryddersmør

Blinis med rogn, creme fraiche og rødløg

Små Vol-au-Vent med skaldyrssalat og asparges    

Enebær røget laks med dildcreme

Moules Marinière med timian og hvidløg

Frittede kartofler med aioli 

Kartoffelsalat smagt til med radiser og sommergrønt

Grøn salat a la vinaigrette

Tomatsalat med olivenolie, mozeralla og basilikum

3 oste på bræt med hjemmelavede sylterier og knækbrød

Røde marinerede bær med mynte

Brød & smør 

Pris pr. person 425,- / Børn under 12 år 195,-

 

Velbekomme

Vi anbefaler bordreservation