Kolding Esplanaden Illum Skagen

Om Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant, Skagen

Ved Skagen lystbådehavn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i 50 år.

Om Skagen Fiskerestaurant Aalborg

I ”hjertet” af Aalborg ligger Budolfiplads, der sammen med Budolfi Kirke har rødder tilbage til middelalderens Aalborg. Her finder du vores skønne restaurant, hvor vi har taget en del af holdet med fra Skagen for, at gæsterne kan få en unik oplevelse med fisk som det centrale element, vel og mærke frisk fisk og skaldyr, der kommer fra havet omkring Skagen. Nøje udvalgte leverandører sikrer, at vi får den bedste råvarer straks efter de er landet i Skagen.

Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.