Nytår 2023
Nytårsmenu ud-af-huset
I år har vi gjort det nemt og lækkert for dig som vært.
Vi tilbyder en 3 retters nytårsmenu eller vores eksklusive skaldyrsfade.
Cremet jordskokkesuppe
med letsaltet torsk, porre og jordskokkechips
Skagen laksefilet
med sprød krydderurtepanade, ristet romanesco,
selleripuré, pommes Anna og safransauce
eller
Tournedos af oksemørbrad
med bagt pastinak, glaseret rødbede, pommes Anna og timiansky
Maltchokolademousse
med romkaramel, granatæble og krystaliseret hvid chokolade
Menu kr. 425,-
Eksklusivt skaldyrsfad
Skaldyrsfad med søkogte ´pil selv´-rejer, jomfruhummere, krabbekløer og blåmuslinger (skal dampes).
med urtemayo, aioli og surdejsbrød
Pris pr. person kr. 525,- (fade og stativ medfølger ikke)
Vinmenu
Som noget nyt i år tilbyder vi vinmenu til retterne. Vi har sammensat et lækkert udvalg af kvalitetsvine, som passer perfekt til retterne.
Velkomst og midnat
Skagen Champagne, Yvonne Seier
400,00
Forret
2022 Pouilly-Fumé, Domaine Rabichattes,
Loire, Frankrig
225,00
Hovedret
2021 Bourgogne Blanc, Guy Amiot et Fils,
Bourgogne, Frankrig
275,00
eller
2021 Bourgogne Rouge, Guy Amiot et Fils,
Bourgogne, Frankrig
275,00
Dessert
Fonseca 10-års Tawny Port, Fonseca Guimaraens,
Douro Valley, Portugal
285,00
Nytårstaffel 2023
D. 29. + 30. december kl. 12.00-15.00
Der serveres 1 gratis glas cremant v. ankomst
1. servering
-Krustade med rejesalat, rogn og urt
-Jomfruhummer bisque med syrnet fløde og æble
-Enebærrøget laks med pisket creme fraise, sprøde rugbrød og radise crudite
2. servering
-Krokette med urtemayo og karse
-Røget okseculotte med svampecreme og ristede løg
-Bagt kuller med gulerodspure med brunet smørsauce
Pris 295,- pr. person
Vi anbefaler forudbestilling og bordreservation