Skagen Kolding Esplanaden Illum

Koncerter Aalborg
-hos Skagen Fiskerestaurant

Koncerter i Aalborg kan opleves mange steder, hos Skagen Fiskerestaurant har vi ry for at holde nogle fede koncerter med gode artister. Skagen Fiskerestaurant tilbyder intime koncerter med lækker mad til overkommelige priser. Men du skal være hurtig til at booke, for vores arrangementer er meget populære. Du kan tjekke vores kommende arrangementer på linket her, eller holde øje med Facebook, hvor vi lægger arrangementerne op.

Af kunstnere vi tidligere har haft kan nævnes blandt andre Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Infernal, Birthe Kjær, Lars Lilholdt, Burhan G og mange flere

Vi er altid i færd med at arrangere spændende oplevelser, som vores gæster vil beholde som gode minder. Dette koncept har vi også tænkt os at benytte i vores restaurant i Aalborg.

Koncerter i Aalborg

Der er noget specielt ved atmosfæren, når en koncert bliver afholdt for en lille forsamling, det føles mere intimt og man kommer tættere på artisterne. Det giver en helt anderledes og mere mindeværdig oplevelse. Har du forslag til hvilke artister vi bør lave et arrangement med, er du altid velkommen til at fortælle os det. Så forsøger vi at gøre det muligt.

Mangler du en god gave til en fødselsdag, jubilæum eller bare hvis en du kender, fortjener det? Så kan du købe et gavekort til Skagen Fiskerestaurant på linket her. Det er ikke kun i restauranterne som ligger i Skagen, Aalborg og København du kan bruge det. Men også i Skagen Harbour Hotel og Skagen Bjeskeri. Så har modtageren mulighed for enten at komme til koncert, få noget at spise, noget at drikke eller en overnatning.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.