Julefrokost Kolding
• Årets 3-retters julemenu •
af Thomas Castberg & team
Forret
Lun Skagen laks
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble
Hovedret
Stegt andebryst
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré
eller
Bagt torsk
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré
Dessert
Chokolade konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød
Pris 465,- pr. person
Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.
Tilkøb af vinmenu kontakt gerne Monika Grahl mog@skfisk.dk
3-retters jul i Kolding
FORRET
Hvid fisk
med rygeostcreme på smørstegt surdejsbrød og carpaccio af Hokkaido
HOVEDRET
Bagt hvid fisk
Selleripuré, variation af blomkål, gulerødder og persille hvidvinssauce
DESSERT
Ris a la mande
Kirsebærsauce og mandelflager
Pris 300 kr.
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk
Forslag til vinmenu
Pinot Blanc,Timbach – Alsace, Frankrig
Sauvignon Blanc – Loire, Frankrig
Fonseca 10-års Tawny Port, Fonseca – Douro Valley, Portugal
Pris 295 kr.
Juletallerken
‘A taste of Christmas’
- Gravad laks med rævesauce
- Rejer med æg og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
- Anderiellette med sprødt brød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Eksl. ris a la mande – kr. 325,-
Inkl. ris a la mande – kr. 395.-
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk