Julefrokost Kolding

• Årets 3-retters julemenu •

af Thomas Castberg & team

Forret
Lun Skagen laks 
med julekrydderier, ristede hasselnødder og 2 slags æble

Hovedret
Stegt andebryst 
med kirsebærsauce, salbagt selleri og selleripuré

eller

Bagt torsk 
med cremet fiskefumé, saltbagt selleri og selleripuré

Dessert
Chokolade konfektkage
med appelsinskum og is på tonkanød

Pris 465,- pr. person

Tilkøb af ost
Lun Mont d’or
+ 110 kr.

Tilkøb af vinmenu kontakt gerne Monika Grahl mog@skfisk.dk

3-retters jul i Kolding

FORRET
Hvid fisk
med rygeostcreme på smørstegt surdejsbrød og carpaccio af Hokkaido

HOVEDRET
Bagt hvid fisk
Selleripuré, variation af blomkål, gulerødder og persille hvidvinssauce

DESSERT
Ris a la mande
Kirsebærsauce og mandelflager

Pris 300 kr.
For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk

Forslag til vinmenu 
Pinot Blanc,Timbach – Alsace, Frankrig
Sauvignon Blanc – Loire, Frankrig
Fonseca 10-års Tawny Port, Fonseca – Douro Valley, Portugal
Pris 295 kr.

Juletallerken

‘A taste of Christmas’

  • Gravad laks med rævesauce
  • Rejer med æg og mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær
  • Anderiellette med sprødt brød
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Eksl. ris a la mande – kr. 325,-
Inkl. ris a la mande – kr. 395.-

For mere information og reservation kontakt General Manager Monika Grahl mog@skfisk.dk

Scroll to Top