Skagen Kolding Esplanaden Illum

Julefrokost Aalborg

Leder du efter den perfekte julefrokost i Aalborg? Så er Skagen Fiskerestaurant et sikkert bud. Skagen Fiskerestaurant i Skagen og i København har ry for at holde nogle rigtig gode julefrokoster. Sommerens varme er forbi, men det er ikke alt sammen skidt, for nu er det tid til lækker julemad. Hos Skagen Fiskerestaurant sætter vi gode julebuffeter sammen, med fokus på høj og frisk kvalitets fisk og råvarer.

Vores hold af dedikerede og passionerede kokke og tjenere står klar til at give dig og dine nærmeste en julefrokost de sent vil glemme. Kontakt os for at arrangere din julefrokost allerede nu på linket her. Som noget unikt kan du prøve vores forskellige hjemmelavede bjesk, vi har julebjesk samt andre smagsvarianter. Vi er sikker på at have noget, der passer til din smag. Mange bryder sig ikke om traditionel snaps, men vi har hørt fra flere at vores bjesk adskiller sig. De er ofte ikke lige så skarpe i smagen. Ønsker du at holde julefrokost hjemme, men stadig gerne vil prøve bjesk, så kan du købe det online på linket her.

Skagen Fiskerestaurant ikke kun julefrokost i Aalborg

Skagen fiskerestaurant giver dig en god jul og hjælper dig ind i det nye år med spændende nytårsmenuer. Hold øje med vores Facebookside og hjemmeside for at se vores tilbud til din nytårsaften. Skagen Fiskerestaurant prøver altid på at være innovative, uden at gå på kompromis med den gode smag og de traditionelle værdier. Derfor er det forskelligt, hvad vi har at tilbyde til jul og nytår.

Skagen Fiskerestaurant har mange andre ting at byde på, du kan blandt andet købe gavekort til en af vores forretninger. Hvad end du trænger til noget godt at spise på en af vores 3 restauranter i henholdsvis København, Aalborg og Skagen. Du har måske behov for at komme lidt væk fra hverdagen, så kan vi anbefale vores hotel Skagen Harbour Hotel. Har du brug for en god oplevelse så kan du tjekke vores arrangementer, hvor vi afholder spændende koncerter, gode arrangementer og lignende. Eller som nævnt tidligere kan du købe bjesk online med levering direkte til din fordør.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.