Lars Lilholt d. 13. juli 2019

Lars Lilholt inkl. fri adgang til stor eksklusiv buffet

Mød op til et brag af en aften på Skagen Fiskerestaurant. Havnen er fuldt belagt, bordene er smukt dækkede og der emmer af sommer. På scenen står bandets gear klar og duften fra buffeten breder sig på hele kajen. Kort før musikken går på lukker buffeten ned. Under hele aftenen vil der være betjening på alle borde og baren er flydt godt op af cocktails, kolde øl, champagne og hel flasker.

Lars Lilholt og band – ’De lyse nætters orkester’ er en institution på den danske live-scene. Solid og meget velspillende maskine, som skaber de helt store fester.

Skagen fiskerestaurants eksklusive buffet

Alt det bedste fra havet lige fra østers, jomfruhummer og moules mariniére til veltilberede fiskeretter, endvidere serveres flere slags grillet kød hertil et væld af spændende salater, nye danske kartofler, friterede kartofler hertil saucer samt diverse dressinger og dip. Friskbagt brød og smør vil være at finde på bordene.

Billet pris inkl. buffet:

Række 3: kr. 1050,- pr. person
Række 2: kr. 1150,- pr. person
Række 1: kr. 1250,- pr. person

Se plantegning:

Vi gør opmærksom på, at det er efter ’først-til-mølle’-princippet og vi derfor IKKE garantere, at netop de ønskede pladser er ledige ved sen bestilling!

Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Trine Hemmingsen på th@skfisk.dk